FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Alibec sau Louis Munteanu? » Rusescu, în rolul lui Becali: pe cine ar alege dintre cei doi atacanți

Raul Rusescu, în platoul Gazetei Sporturilor / foto: Ionuț Iordache (GSP)
Raul Rusescu, în platoul Gazetei Sporturilor / foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 12:55 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 13:04

Raul Rusescu a vorbit în termeni laudativi despre Denis Alibec și Louis Munteanu, atacanții despre care Gigi Becali a declarat că dorește să-i aducă la FCSB în această vară. „Dacă ar fi să aleg unul singur, l-aș alege pe Munteanu”, a precizat expertul GSP Live.

După victoria cu Universitatea Craiova (2-0), Gigi Becali a anunțat că vrea să facă 5 transferuri pentru a ataca grupele Champions League. Printre numele rostite, doi atacanți: Denis Alibec, 33 de ani, acum în Qatar, la Muaither, și Louis Munteanu, 21 de ani, „vârf” împrumutat de Fiorentina la Farul în precedentele două sezoane.

VIDEO. Raul Rusescu: „Mi-ar plăcea să-i văd la Steaua pe Louis Munteanu și Denis Alibec”

„E plauzibil ca Louis Munteanu să vină la FCSB. Hai să privim lucrurile din perspectiva lui Gigi Becali. Când a rostit acele nume, a și argumentat. Dacă vrea să facă bani, trebuie să investească prima dată, așa a spus.

Sunt convins că Louis Munteanu e o țintă, îmi place, l-aș vedea la Steaua. Chiar dacă ratează uneori prea mult, asta se reglează ușor, prin antrenament. N-a avut o problemă acum două etape când a reușit acea dublă superbă cu Rapid (n.r. - Rapid - Farul 1-2 în prima rundă din play-off)”, a declarat Rusescu la GSP Live.

Salariul care spulberă Superliga! Dan Petrescu devine cel mai bine plătit antrenor din România
CFR CLUJ
Salariul care spulberă Superliga! Dan Petrescu devine cel mai bine plătit antrenor din România

De asemenea, Rusescu ar fi curios să-l vadă din nou pe Alibec în tricoul FCSB. Denis a evoluat pentru roș-albaștri în perioada ianuarie 2017 - iulie 2018.

Ar fi interesant să-l vedem pe Denis înapoi la Steaua, să facă ce nu a reușit prima oară. Au trecut niște ani peste el. Cu o pregătire bună se pune rapid pe picioare. Dintre toți jucătorii vehiculați la FCSB, el e singurul care știe ce înseamnă tricoul ăla, care e greu”, a mai spus Rusescu.

Louis Munteanu e favoritul lui Raul Rusescu

Provocat să aleagă unul dintre Munteanu și Alibec, Rusescu a mers pe prima variantă: „Pe Louis Munteanu l-aș alege, dacă ar fi să aleg doar unul. E mai tânăr, are calitățile necesare să devină un mare atacant la Steaua”.

Alibec sau Louis Munteanu? » Rusescu, în rolul lui Becali: pe cine ar alege dintre cei doi atacanți
  • Pe parcursul ediției curente, Munteanu (1,5 milioane cotă de piață pe Transfermarkt) a marcat de 8 ori și a reușit 3 pase decisive în 29 de apariții (toate competițiile oficiale).
  • În actuala stagiune, Alibec (0,8 milioane cotă de piață) a reușit 7 goluri și 4 assisturi în 24 de meciuri (toate competițiile oficiale).

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole despre FCSB:

FCSB nu vrea ca PAOK-ul lui Răzvan Lucescu să ia titlul! » Toate scenariile pentru liderul din Superliga în drumul spre grupele Ligii Campionilor
LIGA CAMPIONILOR
FCSB nu vrea ca PAOK-ul lui Răzvan Lucescu să ia titlul! » Toate scenariile pentru liderul din Superliga în drumul spre grupele Ligii Campionilor
Răspuns în 5 cuvinte » Cum a reacționat Alibec în fața interesului lui Gigi Becali
FCSB
Răspuns în 5 cuvinte » Cum a reacționat Alibec în fața interesului lui Gigi Becali

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
costeltudor
costeltudor  •  10 Aprilie 2024, 06:35

Rău a ajuns presa sportivă din România , dacă un NEICA NIMENI a ajuns analist sportiv !!!

grigs1981
grigs1981  •  09 Aprilie 2024, 20:00

"Turcul"Alibec este o certitudine,din cauza varstei...adica pe plan international nu a facut NIMIC si nici nu mai poate sa faca,nu mai are timp...nici Munteanu nu a facut afara NIMIC,dar el mai poate da sperante...desarte,parerea mea...Daca-i scazi cele 2 goluri cu RAPID,singur cu (portarul!),cate goluri are intr-un campionat romanesc atat de slab?Sper sa-i ia fcsb pe amandoi!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  09 Aprilie 2024, 15:03

Amuzanta rau situatia asta. 'Rusescu, în rolul lui Becali: pe cine ar alege dintre cei doi atacanți'

Vezi toate comentariile (4)
Comentează