FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMOLI

EXCLUSIV Declarație tăioasă despre Dinamo, înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu ar mai trebui să existe. Scăparea este Liga 4”

Dinamo
Foto: GSP
Dinamo Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 11:14 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 13:23

Invitat la emisiunea GSP Live, Iulian Apostol (40 de ani), fost fotbalist internațional, a prefațat meciul FCSB - Dinamo de duminică.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

„Dinamo nu cred că se mai ridică la nivelul unui derby la situația care este acolo. Din păcate, s-au întâmplat în interval de 6-7 ani niște lucruri care dovedesc nivelul fotbalului românesc. Este un derby la trecut, la ora asta, cu un club în insolvență, care avea transferurile blocate, care are datorii imense, managementul este oribil. 

Nu prea îl mai văd un derby. N-ai cum să-l numești derby atunci când tu ai transferat 10 jucători acum 4 zile. A fost insolvența Negoiță, a venit insolvența DDB”, a spus Apostol pentru GSP Live.

De asemenea, fost fotbalist la FCSB și Rapid, Apostol crede că singura soluție prin care Dinamo își poate reveni este să urmeze modelul Rapidului și să înceapă din Liga 4.

„Jos pălăria celor de la Rapid, au renăscut, ceva sănătos, bravo lor. La Dinamo nu pot să-mi imaginez la un club în 6-7 ani să treacă prin două insolvențe. Și vorbim de Dinamo. 

Înseamnă că nu-și mai merită poziția, nu ar mai trebui să existe. Scăparea este să o ia de la 0, la Liga 4, cu un proiect cu oameni într-adevăr dinamoviști adevărați, să nu mai ajungă tot felul de oameni să conducă acest club”, a mai precizat Iulian Apostol.

Dinamo, probleme de lot înaintea meciului cu FCSB

Dinamo are probleme de lot înaintea meciului cu FCSB de duminică seară. Mai mulți jucători ai „câinilor” s-au accidentat și au devenit indisponibili pentru marele derby.

Într-un amical disputat joi seară în compania juniorilor de la U19, 4 fotbaliști au resimțit dureri. Este vorba de Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuțescu și Alin Dudea.

Cei 4 sunt în afara lotului și nu intră în calcule pentru derby-ul cu FCSB, anunță Fanatik.

Citește și:

Vești bune pentru Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB » „Câinii” au atras un nou sponsor

Interes uriaș al fanilor înainte de FCSB - Dinamo. Câte bilete s-au vândut cu 4 zile înainte de meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
supereduardo10
supereduardo10  •  11 Septembrie 2021, 11:37

Cu parere de rau cam are dreptate decat chinula asta speranta ca la anul va fi mai bine si tot asa an de an. Pentru cei care vad ca nu le convine ce spune Apostol o intrebare, in ultimii 5 ani mai mult de cat lupta la retrogradare si de supravietuire ce ati reusit? Asa ca din ce se aude cu datorii de cateva mulione de euro eu zic ca cel mai bine s-o luat de la zero. Da in fine nu stiu dc am ajuns eu sa le doresc binele :)))

10224649313730252
Marius Bogdan Ghita  •  11 Septembrie 2021, 01:51

"Deşteptul învaţă din greşeala altuia, prostul nu învaţă nici din greşeala lui." Vizavi de situația rapidul, așa ca mulțumim pentru sfat, dar Dinamo nu moare când vor anonimii ????

creeperno999
creeperno999  •  10 Septembrie 2021, 22:47

Trofeele sunt castigate de echipa, nu jucatori

Vezi toate comentariile (19)
Comentează