FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 0-2

FCSB - FC BOTOȘANI 0-2 // Cornel Dinu l-a „tăvălit” pe Dennis Man: „O nenorocire, îți bați joc de rasa umană!”

Dennis Man +3   FOTO
Dennis Man

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2019 10:37

Cornel Dinu, 70 de ani, critică gusturile lui Dennis Man (20 de ani, extremă dreapta), fotbalistul lui FCSB, în materie de vestimentație. 

„Eu pe Man l-am văzut îmbrăcat. L-am văzut într-o poză cu niște pantaloni care veneau până la genunchi. În rest, piciorul era gol. El era îmbrăcat de toamnă și gamba piciorului era goală. Intră vântul pe-acolo.

O nenorocire! Niște destrăbălări. Niște zdrențe pe ei... Îți bați joc de rasa umană!”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

dennis man +4 FOTO
 

FCSB a pierdut aseară, 0-2 ('18 Andronic, '40 Ongenda) în fața celor de la Botoșani, iar Dennis Man a ieșit de pe teren accidentat în minutul 13.

Următorul meci pentru echipa antrenată de Bogdan Andone este împotriva lui Alashkert, joi, 1 august, de la ora 21:30, în manșa secundă a turului 2 preliminar din Europa League. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

În tur, FCSB a învins cu scorul de 3-0. Dacă vor trece mai departe, roș-albaștrii vor juca în turul 3 preliminar cu câștigătoarea dintre Ordabasy și Mlada Boleslav (1-1 în tur).

Citește și:

Ilie Dumitrescu, necruțător după înfrângerea celor de la FCSB: „Nu mai putem vorbi despre tactică” » A criticat doi jucători

Citește și:

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Altele
„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
Superliga
Gică Hagi, mutări neașteptate la Farul! » Au retrogradat din Superliga, dar „Regele” vrea să-i aducă la echipă
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”
Superliga
„Îmi vine să urlu” » Antrenorul român care s-a enervat pe Gigi Becali: „E o insultă, plătește o fată care să-i danseze”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (16)
534838227051622
Cornel Guiu  •  30 Iulie 2019, 17:17

Normal! Vremurile se schimba ! Dar intr-o directie gresita! Nea Cornel are mare dreptate prin ceea ce spune! Omul n-a vrut sa spuna ca tinuta parlitului asta de jucator e una de gay! Dar a lasat de inteles ca e un parțar! Ca fotbalist .......mai are de invatat cu varza!Bravo Nea Cornele!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Iulie 2019, 17:13
Postat de bodrin pe 30 Iulie 2019, 13:30

Nu judeci un om după haine, dar modul în care te îmbraci, te tunzi, te încalți și persoanele cu care te afișezi în public te arată destul de exact cine ești! Așa, la prima vedere,instantaneu, fără ca persoana care te vede să fi apucat să te judece. Hainele multora că și tunsorile lor nu sunt, de regulă, ieftine dar sunt de tot râsul! Un exemplu: să zicem că pe o femeie suficient de tânără, pantalonii rupți în fel și chip au haz sau chiar pot fi plăcuți la vedere, dar să vezi ditamai băiețoii s-au chiar bărbații exhibându-și prin găuri imense două (!) picioare dizgrațioase e cel puțin de prost gust, sau chiar grotesc! Sau bărbi de om trăind în pădure la niște persoane care, fizic, nu sunt dezvoltate pe măsură bărbilor! Nu mai vorbesc de tatuajele care vor să acopere toată suprafața exterioară a corpului și ceva în plus... Poți să te porți oricum, dar cu grija ca toate să se potrivească cu propria persoană. Toate astea, la modul general. Fotbaliatorii de pretutindeni sunt, însă, sub orice critică, indiferent cu cât sunt plătiți. Cu excepții, dar foarte rare.

Așa e. După ce adoptă ținute născute din mințile bolnave ale diverșilor designeri, fără nicio noimă, se mai miră atunci când comentează negativ oamenii care știu cum să se îmbrace! Alegerile te definesc! Există și eleganță pentru tineri, dar când în mintea unora șuieră vântul, e normal ca aceștia să se afișeze ca niște arlechini.

persanu
persanu  •  30 Iulie 2019, 16:26

Nea Dinu , pacat de desteptaciunea ta , dar daca lumea era dupa ce si cum crezi tu , pai ramaneam in evul mediu bre. Folosesti si telefon mobil , de ce nu ramai cu fixu bre ca acu 40 de ani ? Moda sa schimbat mereu , dar mereu , tot timpul au fost comentatori , moda a trecut iar comentatorii au murit . Te intreci cu Iliescu la cate sute de ani traiti? Sunteti muritori ba , orice ati gandi voi , tot muritori veti fi. Doamne , fereste , cand te vad la tv ca intervii schimb programu nene, parca il vad pe Vadim Tudor , nu sunteti gemeni ? Zi numele mami tale sa vad daca e tot masa lu Vadim , ca trebuie sa iesiti din aceiasi gaura , tampa. Bre nea Dinule , t-ea ajuns batranetea , si nici macar nu este o batraneste frumoasa , sa te plimbi prin lume , sa uiti de grijile si problemele zilnice , ai ramas la fel de atos si SINGUR. Te cheama lumea la tv din mila si sa mai faca rating cu tine , pariu ca si Capatos tear chema , vorbesti mult si *** de cele mai multe ori , si esti amuzant ... lumea nu se uita la tine ca are ce invata , ci sa vada ce bazaconii mai scoti pe nari . Fost mare om a lu Dinamo ... ai fost bre ... azi esti un batran care cauta atentie , si noroc ca ai facut fotbal ca altfel te plimbai prin tramvaie poate poate mai conversai cu o un zombi ce-si plimba trupul prin oras .... L-ai facut pe Becali cu ou si cu otet, si da ai dreptate , dar pe toti ceilalti despre care comentezi si ii balacaresti ? Care este diferenta dintre BEcali si DInu ? SENILI aman2

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează