FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-2

Discurs vehement către FCSB: „E zero! În Europa nu iese din careu dacă dă de un arbitru sănătos. Olaru intră criminal, dar ei se țipă la orice atingere”

FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP) +29   FOTO
FCSB - FC Botoșani/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 13:30 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 13:37

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a comentat din nou înfrângerea suferită de echipa lui, 2-3 cu FCSB.

După ce inițial a criticat arbitrajul, Valeriu Iftime a avut acum un discurs dur către FCSB și a criticat intarea lui Darius Olaru, pentru care mijlocașul a primit cartonașul roșu în minutele de final ale partidei.

Valeriu Iftime, dur după FCSB - FC Botoșani: „E zero în Europa! Olaru e criminal”

„ Dacă nu era VAR, ne tăvăleau ăștia de ne rupeau. După ce a s-a dat primul roșu, arbitru a fost zăpăcit și timorat și a făcut multe greșeli în defavoarea noastră. Dacă domnul Becali nu-și calmează copiii ăștia și îi face fotbaliști și nu vedete...

Și Coman trebuia să ia roșu. Copii ăștia, dacă pui agresivitate asupra lor... Nu știu decât să fie protejați. FCSB, dacă va juca așa, nu va câștiga campionatul! Jucătorii sunt foarte talentați, dar e ceva... Se alintă, sunt mofturoși. Prima eliminare a fost de roșu. Chiar dacă nu e cel mai evident roșu. Copilul ăla (n.r. – Nana Antwi) a sărit de parcă era la gimnastică aerobică! A dat pe lângă minge și l-a lovit pe ăsta al nostru. Sănătate! Se ducea să dea gol.

Olaru e criminal acolo! Dacă copilul meu avea piciorul în pământ, Olaru îl rupea! Îl nenorocea! Olaru e un copil extraordinar de bun, dar nu înțeleg de ce fac gesturile astea. Din spate cred că le vin.

Sunt prea înfumurați! Ultra talentați, dar înfumurați. Nu fac față decât la FCSB. Afară sunt morți. Ăștia nu știu cum să muncească, nu știu să își dea inima pentru fotbalul ăsta! La fiecare atingere țipă de te sperii tu din tribună. Pentru că sunt învățați să n-aibă agresivitate asupra lor. Treci pe lângă ei și trebuie să ridici mâinile. E păcat.

De asta în Europa suntem zero. Zero! Zer e FCSB! Nu poate să lupte cu nicio echipă! Niște nordici îi mănâncă. Cu un arbitru sănătos și cu o echipă nordică, cei de la FCSB nu ies din careu, pentru ă nu joacă fotbal. Joacă, dar când sunt luați un pic la întrebări, când se joacă un pic mai fizic, cedează. Nu ai cum să-i calci. Nu ați văzut ce a făcut Kaprof? Așa tare l-a lovit când a luat al doilea galben? Dar nu l-ați văzut pe ăla? A stat 15 minute pe jos, de parcă i-a rupt piciorul, frate. Coman zici. Când vezi circul ăsta pe care-l face FCSB ți-e rușine”, a declarat Valeriu Iftime potrivit Fanatik.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali a comentat o posibilă intrare în politică a lui Valeriu Iftime: „E om deștept, fizician. Avem nevoie de oameni ca el în administrare”

Citește și:

„Dacă nu mă dă patronul afară...” » Bogdan Andone a continuat tirada în conferință: „Inadmisibil! Zero! Nici la amatori nu se poate întâmpla așa ceva!”
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
„Dacă nu mă dă patronul afară...” » Bogdan Andone a continuat tirada în conferință: „Inadmisibil! Zero! Nici la amatori nu se poate întâmpla așa ceva!”
Gigi Becali, ironii către Rapid: „Vine, dar vine pe 4!” » Ce spune despre scandalul cu Albu și Borza: „E vina conducerii, dar poate e mai bine. Ăla e calul troian care îi curăța”
FCSB
Gigi Becali, ironii către Rapid: „Vine, dar vine pe 4!” » Ce spune despre scandalul cu Albu și Borza: „E vina conducerii, dar poate e mai bine. Ăla e calul troian care îi curăța”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
grigs1981
grigs1981  •  27 Februarie 2024, 00:35
Postat de muzica pe 26 Februarie 2024, 14:19

Stimate Eftimie,t-am stimat mereu ptr umorul sugubet de moldovean istet si pztr spiritul autocritic elevat,DAR ACUM SUPARAREA ESECULUI,ti-a intunecat rezonul !Debitezi numai prostii ;cum a fost rosu la Coman,care faultat clar la glezna,cazand ,este atins si la cap cu crampoanele de Celea,iar ridicandu-se se repede cu reprosuri, iar Coman este imbracit si raspunde cu mana la ceafa adversarului vrand sa-l calmeze!E normal amandoi erau nervosi,dar nu a fost nici urma de agresiune fizica !Cei doi sau explicat si s-au imbratisat !Chiar si galbenul ptr. amandoi nu-si are explicatie !Cred ca omul de fotbal,B.Andone a explicat superioriatatea # Stelei ,prin stiinta de joc si valoarea mare a jucatorilor nostri ,pe care voi nu-i aveti !Ati jucat f. bine,dar din min 18, noi chiar in 1o ,am avut 5 mari ocazii de gol,incluzand si 2 bare !Voi nu aveati nici un sut pe poarta !Intaleg supararea,dar las-o mai moale si cu rosul la Olaru,care nu a atins de loc piciorul adversarului,dar inainte de sanie,SUT este clar faultat....deci si aici,primiti GRATUIT,o eliminare !Iar,in ceea ce priveste titlul,chiar daca ne urasti(nereusind sa ne bati NICIODATA!),mai bine veziti de grijile tale,sa nu retrogradezi !SUCCES,modovene si CALM CU NOROC !!Steua noastra ,joaca cel mai bun fotbal din SLR,chiar daca nu-ti convine tie sau rapidului si franarilor,campionii facuti de greseli de arbitraj contra Stelei !Dumnezeu VA FACE DREPTATE !!!

MM,te intreci cu gluma...cate conturi ai aici,smechere?

florianveress
florianveress  •  26 Februarie 2024, 21:13

Dreptate mare are Iftime, dar să nu uităm că e vasalul fariseului!

tallpaiadului
tallpaiadului  •  26 Februarie 2024, 15:00

Iftime a facut o descriere maiastra a situatiei de la FCSB, maxim respect pentru discursul lui. Exact asa stau lucrurile acolo, Olaru si Coman comportandu-se ca doi pechinezi pe teren, tot timpul nervosi si agresivi, cautand contactul cu adversarul si apoi vaicarindu-se de parca sunt de sticla. Mai ales Olaru joaca de parca fiecare meci ar fi ultimul din cariera lui, punand in mod constant in pericol atat adversarii cat si pe el insusi. Fotbalistii Fecesebeului sunt nedisciplinati si plini de aere, dar de un talent si o valoare care pot face diferenta doar vizavi de jucatorii echipelor mici din campionatul autohton si nici acolo intotdeauna. Lipsa unui antrenor valoros si cu autoritate si-a pus amprenta de-a lungul anilor si se vede de la o posta in jocul Fecesebeului.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează