FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali îl ia tare pe un jucător de la FCSB: „Joacă, bă, fotbal!”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 16:41 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 16:46

După ce i-a adus pe Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa, Gigi Becali spune că FCSB ar putea să mai facă un singur transfer în această vară.

Formația roș-albastră ar mai fi interesată de o extremă dreapta, care să concureze cu Andrei Cordea, după ce Dorin Rotariu a refuzat să vină la FCSB.

Jucătorul de la FCSB în care își pune speranțele Mihai Stoica: „Tot respectul, dar e cu mult peste toți care au plecat”
FCSB
Jucătorul de la FCSB în care își pune speranțele Mihai Stoica: „Tot respectul, dar e cu mult peste toți care au plecat”

Gigi Becali pune presiune pe Andrei Dumiter

Patronul FCSB a vorbit și despre posibilitatea de a aduce un atacant și a pus presiune pe Andrei Dumiter (23 de ani), vârful adus în vara lui 2021 de la Sepsi, pentru 350.000 de euro.

„Nu mai vreau nimic. La capitolul fundași centrali, am luat ce am vrut. Dacă o vrea Domnul să mai iau, o să iau. Primul «11» e făcut. Poate pentru Cordea să mai iau o dublură, acolo. Dar nu vezi ce se întâmplă în lumea asta? E război și eu să dau banii la fotbal? 

Până la urmă, am 4 atacanți: Tănase, Ianis Stoica, Dumiter și Mamut.  Pe Dumiter am dat 350.000! Joacă, bă, fotbal!”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

500.000 de euroe cota lui Dumiter, potrivit transfermarkt

Trecut pe la Ripensia și Sepsi, Dumiter a bifat 22 de partide la FCSB, reușind 3 goluri.

Gigi Becali își pune speranțele în Florinel Coman

Gigi Becali că este gata să-i facă loc în echipa de start lui Florinel Coman, schimbându-i poziția lui Tavi Popescu, și dezvăluie ce a discutat cu acesta.

„Am vorbit mai mult cu MM Stoica. E foarte încrezător în ceea ce-l privește pe Florinel Coman. Așa spune. Că e încrezător că revine Florinel Coman și vom fi foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine. E foarte serios la antrenamente. Ar fi normal să-l vedem mai mult pe Ianis Stoica

Dar nu știu dacă va fi așa. Dacă își revine Florinel ComanFlorin Tănase va juca atacant și Tavi Popescu va fi inter. 

Am vorbit cu Florinel acum o lună. «Am dat 3 milioane de euro pe tine. Ești cel mai talentat din România, dar nu ai confirmat. Antrenează-te ca lumea.  Uite, e greu să îi ia cineva locul lui Tavi Popescu, dar eu voi face un mic sacrificiu și-l trec inter, deși nu e postul lui. Dacă nu vei da randament maxim în partea stângă, la revedere».

A zis «Da, nea Gigi. Sunt conștient». Acum mi-a zis MM că e foarte serios”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

VIDEO FCSB, victorie în amicalul cu FC Sfântul Gheorghe

 Citește și:

Cu șeful ultrașilor în delegație » FCSB l-a luat în Moldova și pe liderul galeriei! Se comporta exact ca un membru din staff

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
Hcm27
Hcm27  •  04 Iulie 2022, 19:58

Ce sa joace,Nea Gigi,dacă nu știe.Iar încerci cu Coman,cu Tănase,cu Vlad,nu te-ai saturat de ei?Nu pricepi ca nu sint născuți pentru a fi campioni.Nu te-ai plictisit sa încerci iar și iar din 2015 încoace.Vinde-i,ia pe ei ce mai poți și adu jucători noi.Chiar jucători cu experienta adu gen Niță,care abia așteaptă.Imprumuta-l,ia campionatul,joaca în grupe în Conferințe,fa-ti treaba cu el și tot asa.Nu faci nimic cu Coman,Dumiter,Mamut,Tănase,etc,iar unii sint prea tineri ca să te poți baza pe ei.Trebuie sa aibă lingă ei jucători cu experienta ca să crească și antrenor care sa-i așeze în teren.Nu vrei sa pricepi și gata.Cu strategia mata nici nu mori,dar nici nu trăiești.Risca și Dumnezeu,în care crezi atit de mult,te va ajuta.

johny2003
johny2003  •  04 Iulie 2022, 17:47

Da parca v-a spus memeu ca cici nu mai vorbeste cu presa?! Iar a trecut peste "capul lui?!" ))))))

vasileroaita
vasileroaita  •  04 Iulie 2022, 17:32

Când șefii lui Sepsi i-au spus antrenorului că au o oferta pentru Dumiter, acesta a exclamat: "Da-ți-l repede!"!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează