FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Buzunare pline cu ZERO performanțe » Câți bani a scos Gigi Becali în 2021 din conturile FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 08:53 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 09:44

Gigi Becali a reușit ca în 2021, deși FCSB nu a avut performanțe sportive, să recupereze din datoria pe care clubul o are la el.

Gazeta Sporturilor a realizat sâmbătă o comparație între CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova, iar clubul roș-albastru e cel mai stabil.

Cum înțelege Gigi Becali războiul din Ucraina: „Abramovich otrăvit? Vă zic eu cum a fost” + Ce spune despre Zelenski
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Cum înțelege Gigi Becali războiul din Ucraina: „Abramovich otrăvit? Vă zic eu cum a fost” + Ce spune despre Zelenski

Gigi Becali a recuperat bani de la FCSB

Toate cele 3 cluburi sunt construite pe aceeași structură de conducere. Au un patron, care în anii precedenți a creditat clubul, iar sumele apar în bilanțul contabil ca datorie a societății față de propriul conducător. 

Pe parcursul anului 2021, singurul care a scos bani din club a fost Gigi. El a mai recuperat din suma de peste 8 milioane de euro pe care o avea ca și creanță la finalul lui 2020. 

Becali a luat înapoi 3 milioane de euro și mai are de primit 5,2 milioane. În condițiile în care, în 2021, FCSB a pierdut titlul, Supercupa României, iar din cupele europene a ieșit din primul tur, fiind eliminată de Șahtior Karagandy!

Nivelul e mic în comparație cu ce e trecut în contul celorlalți patroni. Varga are de luat 17 milioane de euro, iar Rotaru 13,8 milioane de euro. 

Gigi Becali: „Dacă nu era Tavi Popescu, mă retrăgeam din fotbal”

Gigi Becali a spus în mai multe rânduri că nu vrea să mai dea din banii săi către club, iar la începutul lunii martie dezvăluia că Octavian Popescu este jucătorul care îl oprește să renunțe, deoarece ar putea încasa o sumă mare de bani de pe urma vânzării tânărului fotbalist.

„Acum nu știu dacă mai fac fotbal. E posibil să mă retrag. Dacă nu iau campionatul sau dacă ajung pe 3 și nu merg în cupele europene, ce să mai fac? Eu nu sunt realist. Văd lucrurile în Domnul. Dacă El vrea, ne dă campionatul. Dacă nu aveam un fotbalist ca Tavi Popescu, care pictează și care mă face să cred că pot să iau bani mulți, poate abandonam și fotbalul”, spunea Becali la ProArena.

VIDEO Totul despre FCSB - FC Voluntari

Citește și:

Mihai Stoica, despre sumele primite de CFR Cluj și Sepsi din sponsorizări: „E ceva politic! FCSB nu are pe nimeni în spate”

Antrenor NU e, dar afacerist, DA! » Gigi Becali râde de CFR Cluj și de CS Universitatea Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
117850983907825
Mircea Ordean  •  11 Aprilie 2022, 09:40

"Buzunare pline cu ZERO performanțe". Locul 2 nu este zero performanta. Dacă nu ma credeți, întrebați pe cei de la locul 3 în jos. După cum, e treaba d-lui Becali, ce face. Nu a gazetarilor, cei foarte apărători ai principiilor înalte. Și care, dacătele nu le place munca lui Becali, n-au decit sa pună ei de o echipa și mai mare.

fibra
fibra  •  10 Aprilie 2022, 14:01

Neicusorule, da' retrage-te odata sa ne scapi si de can-can-istii care te adora.

legio.sud
legio.sud  •  10 Aprilie 2022, 13:44
Postat de ge0x pe 10 Aprilie 2022, 10:32

Un om la vârsta lui care cică vrea in Rai se gândește la bani până moare. Ia banii cu el pe lumea cealaltă? Ai mormane de bani și tot vrei bani. Sunt incredibili unii oameni.

Fariseu asta este .

Vezi toate comentariile (29)
Comentează