FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Blochează transferul dorit de Becali » Replică rapidă pentru patronul FCSB: „Nu-l las liber”

Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni de la FC Botoșani
Gigi Becali îl vrea pe Alin Șeroni de la FC Botoșani

Articol de - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 12:04 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 12:32

Azi, la prezentarea lui Alexandru Crețu, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că mai vrea un fundaș central din Liga 1, iar alesul său este Alin Șeroni (34 de ani), de la FC Botoșani.

Omul de afaceri ar vrea să-l aducă gratis pe Alin Șeroni, sperând ca Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, să-l lase pe aceasta să plece fără vreo sumă de transfer, deși mai are un an de contract cu moldovenii. 

Gigi Becali, refuzat de Valeriu Iftime: „Șeroni nu pleacă gratis la FCSB”

Contactat de Gazeta Sporturilor, Valeriu Iftime a răspuns categoric și a spus că nu are de gând să renunțe gratuit la Șeroni, dorind în schimbul acestuia o sumă de transfer. 

„Este o orientare foarte-foarte interesantă a celor de la FCSB către Alin. Dar nu-l las liber pe Alin Șeroni. Mi-a zis cineva ce ofertă are, am spus câți bani cer și gata. Liber de contract nu pleacă de la mine. Alin, ca orice fotbalist, poate pleca în anumite condiții. Sunt condiții ușoare, iar cine-l vrea trebuie să mă caute.

Categoric ar face față la FCSB. Ar face față la orice echipă din Liga 1. Da, nu ar juca 90 de minute constant, dar poate juca unul, două sau șapte meciuri, așa cum va avea nevoie FCSB.

FCSB nu are nevoie de un fundaș central permanent, ci de unul mai ieftin, care se poate ridica la nivelul celorlați și poate juca oricând îi cere clubul. Mai ales că nu s-ar supăra, spre deosebire de alții, care vor să joace meci de meci”, a spus Valeriu Iftime.

VIDEO Declarația incredibilă făcută de o legendă dinamovistă: „Jos pălăria pentru Gigi Becali. FCSB este o echipă superbă!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Becali îi jignește pe oamenii lui Mititelu: „Ce să facă Mutu? Bici din rahat?”

FCSB. Alexandru Crețu, prezentat azi la palat: „Gigi Becali e un om bun, m-a convins să nu mă duc la CFR Cluj”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
dora
dora  •  02 Iunie 2021, 13:33
Postat de lapusneanul pe 02 Iunie 2021, 13:14

seroni a jucat titular in vreo 32 de meciuri..

Fugi de aicea...mergi la articol, mai sus, din 45 de partide jucate de Botosani, a evoluat in 30, din care in 25 a fost titular. In ultimele 5 meciuri, o singura data a fost titular si jucat 90 de minute - in acel 3 - 4 de la Clinceni - in rest 14 minute cu Craiova si 60 de minute cu CFR Cluj. Nu a jucat cu FCSB si Sepsi. Zero goluri si zero pase de gol in 30 de meciuri !

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  02 Iunie 2021, 13:17
Postat de dora pe 02 Iunie 2021, 12:38

Dacă și pentru petarda de Alin Șeroni, patronul moldovean vrea bani...să nu uite de câte ori a spus că vrea să îl dea afară după gafele comise. Apropo, Alin Șeroni era mai mult rezervă la Botoșani...asta spune multe despre valoarea lui !

Problema nu e jucatorul ci traditionalele puncte de la moldoveni iar alea nu sunt gratis ci incluse in transfer.

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Iunie 2021, 13:14
Postat de dora pe 02 Iunie 2021, 12:38

Dacă și pentru petarda de Alin Șeroni, patronul moldovean vrea bani...să nu uite de câte ori a spus că vrea să îl dea afară după gafele comise. Apropo, Alin Șeroni era mai mult rezervă la Botoșani...asta spune multe despre valoarea lui !

seroni a jucat titular in vreo 32 de meciuri..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează