FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gnohere a vorbit cu Mihai Pintilii și anunță: „O să vin”

Harlem Gnohere
Foto: GSP
Harlem Gnohere Foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 10:59 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 11:35

Harlem Gnohere (36 de ani), fostul atacant de la FCSB, a vorbit cu Mihai Pintilii și vrea să vină la petrecerea de titlu a roș-albaștrilor, în caz că aceștia câștigă campionatul.

Pe configurația actuala a clasamentului, dacă FCSB intră prima în play-off, iar Rapid a doua, cele două se întâlnesc în ultima etapă din play-off, cu giuleștenii din postura de gazde. Meciul ar putea fi cu titlul pe masă, în funcție de cum va arăta clasamentul în acel moment.

Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul
SPANIA
Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul

Harlem Gnohere: „O să vin să sărbătoresc cu FCSB”

Harlem Gnohere a jucat la FCSB ianuarie 2017 și iulie 2020 și nu a reușit să câștige campionatul. A fost însă important în parcursul european al roș-albaștrilor, a marcat golul victoriei cu Lazio, 1-0, 16-imile Europa League în 2018.

El anunță a discutat cu Mihai Pintilii, fostul lui coechipier li actualul antrenor secund de la FCSB. „Ei trebuie să câștige campionatul și eu o să vin la meci. O să vin să sărbătoresc cu FCSB. Da, vreau! (n.r. - tricou de campion). Am vorbit cu «Pinti» și cu Făiniși (n.r. - Cătălin Făiniși, ofițerul de presă de la FCSB) și vin”, a declarat Gnohere, potrivit sport.ro.

Atacantul a jucat 115 meciuri pentru FCSB și a marcat 51 de goluri. S-a retras din fotbalul profesionist în 2022, iar acum evoluează la FC Flenu, o echipă de amatori din Belgia.

Gnohere a mai evoluat la Troyes B, Stade-Lausanne, FC La Tour, FC Bulle, Uania Geneve, RE Virton, RSC Charleroi, KVC Westerlo, Mouscron și Dinamo în cariera de fotbalist profesionist.

Harlem Gnohere a fost golgheterul din Liga 1 în sezonul 2017-2018, alături de George Țucudean, cu câte 15 reușite în rândul fiecăruia. Cea mai mare cotă de piață din carieră a atins-o chiar în 2018, 2,5 milioane de euro

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Laszlo Balint a scos în evidență punctul slab al celor de la FCSB în lupta la titlu: „E o problemă mare”

Citește și:

Dinamo și U Cluj se pregătesc să invadeze casa lui CFR Cluj! Ca atunci când „câinii” au fost ultima oară pe locul 1 în campionat
CFR CLUJ - DINAMO
Dinamo și U Cluj se pregătesc să invadeze casa lui CFR Cluj! Ca atunci când „câinii” au fost ultima oară pe locul 1 în campionat
„Am vorbit cu Daniel Niculae” » Detalii despre situația mijlocașului din Superliga dorit de giuleșteni
RAPID
„Am vorbit cu Daniel Niculae” » Detalii despre situația mijlocașului din Superliga dorit de giuleșteni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează