FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Dacă erai șmecher, îl criticai când era la echipă!” » Încă o reacție în scandalul dintre Vali Crețu și Todoran

Conflictul dintre Valentin Crețu și Dinu Todoran, fostul tehnician de la FCSB, provoacă tot mai multe reacții în fotbalul românesc
Conflictul dintre Valentin Crețu și Dinu Todoran, fostul tehnician de la FCSB, provoacă tot mai multe reacții în fotbalul românesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 15:05 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 15:51

Conflictul dintre Valentin Crețu și Dinu Todoran, fostul tehnician de la FCSB, provoacă tot mai multe reacții în fotbalul românesc. Fundașul roș-albaștrilor e arătat cu degetul pentru maniera în care a ales să se răzbune pe fostul antrenor.

Marin Barbu (62 de ani), fost jucător și antrenor la Steaua, l-a criticat public pe Valentin Crețu, pe care l-a ironizat și pentru calitatea centrărilor sale.

„Crețule, dacă erai șmecher, îl criticai pe Todoran când era la echipă. După ce a plecat, ți-ai arătat caracterul. Ai grijă la centrări, te-ai încălțat invers, că mingea e prin spatele porții”, a scris charismaticul „Magiun” Barbu pe contul său de Facebook.

„Dacă erai șmecher, îl criticai când era la echipă!” » Încă o reacție în scandalul dintre Vali Crețu și Todoran
Comentariul lui Marin Barbu, pe facebook

Istoricul conflictului Dinu Todoran - Valentin Crețu 

„Înțepat” de fundașul Valentin Crețu pentru metodele sale de antrenament, Dinu Todoran i-a dat replica fundașului de la FCSB marți dimineață, atacându-l dur pe fostul său elev.

„Eu nu-l consider fotbalist. El e jucător la FCSB, alții sunt fotbaliști. Declarația lui spune foarte multe despre caracaterul lui. Nu poți veni să declari lucruri neadevărate”, a spus Todoran, la Pro X.

La auzul declarațiilor lui Dinu Todoran, Crețu s-ar fi destăinuit apropiaților, spunând că toate acuzațiile lui Dinu Todoran sunt doar minciuni. Ba mai mult, Vali Crețu ar fi mărturisit că, înaintea uneia dintre partidele cu Șahtior Karagandy, din preliminariile Conference League, Dinu Todoran ar fi uitat să le prezinte jucătorilor echipa de start.

Mă deranjează că a mințit. Am avut meci la Karagandy și a uitat să pună echipa și fazele fixe, în meci de Europa. Păi, dacă tu, antrenorul, uiți, jucătorul ăla cum să mai intre pe teren, ce să mai facă? Ne punea invers pe tablă. Pe mine mă punea în stânga, pe Cordea îl punea în stânga, când el era în dreapta. Așa se întâmpla la fiecare ședință. Înaintea meciului cu Karagandy, a uitat să ne spună primul «11» și fazele fixe.

- declarațiile lui Vali Crețu către apropiați, conform Fanatik.

VIDEO Paulo Vinicius, declarații după remiza dintre FCSB și Sepsi

Citește și alte știri de actualitate:

Andone se implică în conflictul Crețu - Todoran: „N-are valoare de Steaua! N-are 10 centrări bune în 10 ani de carieră”

Dovada că Becali și Todoran nu se pricep :) » Fotbaliștii criticați au impresionat la debutul lui Iordănescu la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
magic4ever
magic4ever  •  25 August 2021, 23:39

Cretu este vai de capul lui...un arogant si un habarnist....Cretu comenta si de Balint ca ce comenteaza el, a fost fotbalist?!?!?!?!Cretule poti sa pui ghetele in cui....

1566178743642986
Vlad Hartea  •  25 August 2021, 20:03

Magiun are perfecta dreptate !! Cretu….jucator modest, *** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fc_fotbal_club_fc_fcsb_sa
fc_fotbal_club_fc_fcsb_sa  •  25 August 2021, 18:33

Crețule, mare jucător ce ești tu, roata se întoarce să știi, nu mereu o să fii regește la El Ciobandante, cu salariu mare, mâine poimâine te dă afară și trebuie să cauți echipă, să te integrezi într-un colectiv nou, tot așa cocoș o să fii?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează