FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica explică de ce a renunțat la transferul recomandat de Panduru: „Oricum, am găsit o altă variantă”

Mihai Stoica și Basarab Panduru, în studioul Orange Sport // foto: captură YouTube
Mihai Stoica și Basarab Panduru, în studioul Orange Sport // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2022 14:37 / Actualizat marti, 05 iulie 2022 14:56

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, spune că David Miculescu (21) nu este o țintă realistă pentru vicecampioană, întrucât patronul Gigi Becali nu este dispus să mai investească sume mari de bani. Miculescu fusese recomandat la FCSB de către Basarab Panduru.

Zilele trecute, fostul fotbalist și antrenor Basarab Panduru, în prezent analist TV, a realizat o comparație între David Miculescu, jucător de atac la UTA, și Andrei Cordea, extrema dreapta titulară la FCSB.

„Miculescu mi se pare că are calități peste Cordea, e mai bun la nivel tehnic”, a opinat Panduru.

Insistă pentru Ciprian Tătărușanu » Clubul calificat în Liga Campionilor vrea un portar experimentat, dar și accesibil ca preț
INTERES
Insistă pentru Ciprian Tătărușanu » Clubul calificat în Liga Campionilor vrea un portar experimentat, dar și accesibil ca preț

Mihai Stoica închide „pista” David Miculescu: „Nu e o variantă”

Miculescu, o veche țintă a celor de la FCSB, nu este realistă în prezent pentru roș-albaștri, potrivit managerului general Mihai Stoica.

„Miculescu nu e o variantă pentru că Gigi a hotărât că nu o să mai cheltuiască sume mari. Cei de la UTA cereau 1 milion de euro când era în ultimul an de contract, dacă el şi-a prelungit contractul e logic că suma a crescut”, a afirmat MM la Orange Sport.

În aprilie, David Miculescu și-a prelungit contractul cu UTA până în vara lui 2024. Înainte să pună semnătura pe contract, arădenii cereau un milion de euro în schimbul său.

Miculescu se poate lăuda cu 14 goluri în 103 meciuri la UTA.

Musi, nu Miculescu

Fără transferuri pe poziția de extremă dreapta, unde îl are doar pe Andrei Cordea, FCSB ar putea miza în acest sezon și pe tânărul Alexandru Musi (17 ani), jucător promovat din academia clubului.

„Cred că avem o altă variantă în curte, pe Musi. El joacă în stânga, dar poate şi în dreapta. Arată foarte bine la antrenamente. E senior, chiar dacă e foarte tânăr. Juniorii trag din greu să facă excerciţiile, dar el e între primii fără niciun fel de probleme”, a precizat Mihai Stoica.

Cotat de Transfermarkt la 150.000 de euro, Musi a adunat 10 apariții la prima echipă a celor de la FCSB, pentru care a înscris un gol, la 5-3 cu Corvinul în Cupa României.

Mihai Stoica explică de ce a renunțat la transferul recomandat de Panduru: „Oricum, am găsit o altă variantă”
Alexandru Musi, la balon // foto: Imago Images

Citește mai multe știri din Liga 1: 

3 pentru un titlu » Casele de pariuri au stabilit cotele pentru noul sezon al Ligii 1

Balint se ia după Reghecampf » Echipa-tip pregătită de noul antrenor al Craiovei: un singur post cu semnul întrebării

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
cotonogu1600p
cotonogu1600p  •  05 Iulie 2022, 17:16

FCSB și Farul/ Viitorul lui Hagi vor sa scoate jucători români. Mai dau și gres, dar toate echipele dau. Este singura modalitate de a ridica fotbalul de la noi. Mă uit la handbal câți bani baga in CSM și cum se prăbușește. La fel și fotbalul Cu echipe 90 la sută de mercenari.

istet10
istet10  •  05 Iulie 2022, 17:15

Libidinos este vulgar?

amoniac
amoniac  •  05 Iulie 2022, 17:12
Postat de boys.of.straits pe 05 Iulie 2022, 16:42

Il aveati pe V. Gheorghe acolo, si l-ati dat pe nimic...

Total de acord. Problema e ca fotbalul nostru functioneaza pe recomandari. Din afara, l.au luat V Gheorghe pt o certitudine, cel putin pentru raportul calitate-pret. Diferenta e ca noi vindem ieftin si acoperim cu "recomandari", de care " e plin podul". Efectul direct-vezi rezultatele echipelor de club.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează