FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB 2-1

Prima reacție a lui Nicolae Dică, după ce Becali l-a „invitat” să demisioneze: „OK, eu sunt de vină” + „N-am vrut să-l schimb pe Coman la pauză”

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 09:38 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 09:55

La conferința de presă după U Cluj - FCSB 2-1, Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul oaspeților, a comentat pe seama posibilei plecări de la cârma echipei.

Imediat după înfrângerea de pe Cluj Arena, patronul clubului, Gigi Becali, a intrat în direct la TV și a insinuat că așteaptă demisia lui Dică: „Dacă vrea să plece, sunt de acord!”

Întrebat la conferința de presă din finalul meciului despre situația lui, Dică a răspuns evaziv.

Conflict în vestiarul celor de la FCSB » Gigi Becali: „Am înțeles că s-a certat cu Dică! Foarte bine i-a făcut”
U Cluj - FCSB 2-1
Conflict în vestiarul celor de la FCSB » Gigi Becali: „Am înțeles că s-a certat cu Dică! Foarte bine i-a făcut”

Nicolae Dică, după U Cluj - FCSB 2-1: „Dacă eu sunt de vină, vom vedea ce se va întâmpla”

„OK, eu sunt de vină. Dacă eu sunt de vină, vom vedea ce se va întâmpla. Întotdeauna antrenorul este de vină. Nimeni altcineva, doar antrenorul. Când lucrurile nu merg sau apare o înfrângere, antrenorul este de vină. Când se câștigă, e datorită valorii jucătorului.

Antrenorul trebuie să plătească întotdeauna. Atunci când lucrurile nu merg, totul e negru”, a spus Dică.

Dică e într-un moment dificil, trebuie susținut în primul rând de staff, de Mihai Stoica și de patron, de jucători. Dacă nu o simte, cu siguranță va face un pas în spate și va demisiona. 

E puțin dureros că nu își asumă răspunderea și ceilalți. La FCSB plătește întotdeauna antrenorul, dar vina ar trebui să fie asumată de mai mulți oameni. Eșecurile întotdeauna sunt puse în cârca antrenorilor, ei sunt singurii care plătesc. Nu sunt de acord cu asta. Toți oamenii de acolo au vina lor, trebuie să facă și ei un pas în spate.

- Ciprian Marica, la Pro Arena

Nicolae Dică: „Florinel Coman mi-a transmis că are probleme medicale”

Totodată, Dică a dezvăluit că una dintre schimbările pe care le-a efectuat la pauză, Octavian Popescu în locul lui Florinel Coman, a fost forțată de o accidentare:

„Nu voiam să-l schimb pe Florinel Coman la pauză. A cerut el schimbarea, că are probleme medicale. De asta l-am schimbat”.

Coman, notat cu 4 în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația sa, a înscris 3 goluri în 19 meciuri în acest sezon.

VIDEO: concluziile lui Andrei Cordea după 1-2 cu U Cluj

Mai multe știri despre FCSB: 

Nicolae Dică și-a făcut praf jucătorii după eșecul de la Cluj: „Au 27, 28 de ani! Să-i învăț să facă o preluare? Nu mi-a fost dat să văd așa ceva!”

Becali a găsit și o parte bună după eșecul de la Cluj: „Măcar asta m-a bucurat. Are viziune!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
adriann_
adriann_  •  01 Noiembrie 2022, 14:59
Postat de stefdomi pe 01 Noiembrie 2022, 13:50

Dacă a avea legătură cu fotbalul înseamnă să urăsc jucătorii și suporterii altei echipe, da, ai dreptate, nu am! Tu ai o legătură foarte strânsă :)

Daca prostia ar durea tu ai umbla urland pe strada ma postacel :)) A nu vrea sa fie convocat aberant Tavi Popescu la Nationala NU INSEAMNA ca-l urasti. Ura e ce aveti voi postacii ciobanului fata de Sapunaru de pilda, ultimul jucator roman in activitate care a castigat un trofeu european si care este atacat abominabil aici de voi, dronele becaliste.

stefdomi
stefdomi  •  01 Noiembrie 2022, 13:50
Postat de adriann_ pe 01 Noiembrie 2022, 13:12

N-ai nici o treaba cu fotbalul ma, esti postac pentru atarnatorul unui cioban puscarias. De-aia la meciurile fcsb esti gramada pe site in loc sa fii la stadion.

Dacă a avea legătură cu fotbalul înseamnă să urăsc jucătorii și suporterii altei echipe, da, ai dreptate, nu am! Tu ai o legătură foarte strânsă :)

adriann_
adriann_  •  01 Noiembrie 2022, 13:12
Postat de stefdomi pe 01 Noiembrie 2022, 12:59

Nici vorbă să mă oftic, puber mic. Am minte și înțeleg că fotbalul e doar un sport care’mi place, Steaua doar o echipă care’mi place și nu urăsc niște necunoscuți care “greșesc” prin susținerea unei alte echipe. Prioritățile mele în viață sunt altele, nu să urăsc. But you do you…

N-ai nici o treaba cu fotbalul ma, esti postac pentru atarnatorul unui cioban puscarias. De-aia la meciurile fcsb esti gramada pe site in loc sa fii la stadion.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează