FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

Sepsi vine flămândă la București! Anunțul lui Cristiano Bergodi, înaintea duelului vital cu FCSB: „Ne-a dat încredere acel meci”

Cristiano Bergodi / Sursă foto: GSP
Cristiano Bergodi / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 18:16 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 18:58

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, e optimist înaintea duelului cu FCSB de duminică seara. Covăsnenii au ieșit din zona locurilor de play-off după verdictul Comisiei de Recurs și au nevoie de victorie la București pentru a mai spera la locul 6. Italianul așteaptă o prestație pe măsură din parta elevilor săi.

  • FCSB - Sepsi se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. De la aceeași oră are loc și duelul Hermannstadt - FCU Craiova.

Chiar dacă formația din Covasna e în afara locurilor de play-off în acest moment, Bergodi consideră că punctul reușit de Sepsi etapa trecută împotriva CFR-ului a fost „injecția” perfectă de moral pentru jucătorii săi, pe care îi simte descătușați după o perioadă mai puțin reușită.

Mititelu, în alertă » Ce s-a întâmplat la ultimele meciuri FCSB - Sepsi
FCSB - SEPSI
Mititelu, în alertă » Ce s-a întâmplat la ultimele meciuri FCSB - Sepsi

Cristiano Bergodi: „Mergem să câștigăm cu FCSB!”

„Ne-am pregătit bine. Ne-am revenit din punct de vedere al moralului după meciul cu CFR Cluj (n.r. - încheiat 2-2). Ne-a dat o gură de oxigen. Nu neapărat  din punct de vedere al punctelor, ci din punct de vedere al moralului şi încrederii.

Mergem la Bucureşti să câştigăm meciul! Suntem o echipă care vrea să joace fotbal, să facă posesie. Şi ei la fel, ies la joc. Va fi, cred eu, un meci frumos. Nu mergem acolo pentru un punct, mergem să câştigăm. Cel mai important este meciul cu FCSB, apoi ne pregătim și pentru ei (n.r. - pentru rejucarea meciului cu FCU Craiova). 

Dacă a crescut presiunea? Nu ştiu ce să spun. Eu sunt întotdeauna liniştit, încrezător, pozitiv. Era presiune şi înaintea meciului cu CFR Cluj şi băieţii s-au descurcat bine. Mi-a plăcut mult atitudinea, mi-a plăcut că au vrut să câştige meciul contra unui adversar precum CFR Cluj. Ne-a dat încredere acel meci, iar băieţii sunt conştienţi de acest lucru şi se vor mobiliza cu siguranţă”, a spus Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

Adrian Mititelu pune presiune pe FCSB

Direct interesat ca FCSB s-o învingă pe Sepsi, Adrian Mititelu a declarat înaintea meciului că echipa lui Pintilii n-are nicio scuză în cazul în care nu va obține cele 3 puncte duminică seară.

„FCSB vrea să ia campionatul, corect? Păi, dacă nu bați Sepsi, cum mai vrei să iei campionatul? Care sunt motivele pe care le invoci? Dacă nu o bate pe Sepsi, nici să nu se mai gândească FCSB la campionat! Să-și vadă de treaba lor! Cum adică? Vrei să iei campionatul, dar nu poți să o bați pe Sepsi?! Au și echipa completă...”, a declarat patronul FCU Craiova la emisiunea Fanatik.

VIDEO Toate informațiile înainte de FCSB - Sepsi

Citește și alte știri din Superligă: 

Pintilii, brutal de sincer despre situația de la FCSB: „Aceleași punguțe se iau și acum, dar nu mai fac față. Nu mai contează nici banii, nimic”

Reacția lui Strizu după ce a fost umilit de MM Stoica: „Mi-am asumat ce am spus, dar nu pot să fac asta la nesfârșit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează