FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // VIDEO Dennis Man: „Sper să nu iau nicio amendă, că e nasol” + Mirel Rădoi a dezvăluit ce sumă uriașă a plătit FCSB din cauza lui

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 20:23

Dennis Man (21 de ani, extremă dreapta) a comentat noile reguli pe care trebuie să le respecte la FCSB și speră ca el să nu fie nevoit să plătească vreo amendă.

  • CONTEXT: Bogdan Vintilă și Narcis Răducan au reușit să repare FCSB într-o lună și jumătate. Secretul principal: au instituit un regulament de ordine interioară extrem de strict, cu amenzi uriașe pentru o mulțime de gesturi, au dictat deja câteva sancțiuni și au disciplinat astfel un lot dezorganizat, care ajunsese pe ultimul loc. Detalii EXCLUSIVE GSP.RO AICI!

N-am luat nicio amendă, sper să nu iau că e nasol. Cred că 5.000 de euro este cea mai mare amendă de la noi, pentru primirea unui cartonaș roșu. Dar eu sper să nu iau și să fie totul bine”, a declarat Man.

Mirel Rădoi: „Cea mai mare amendă din cariera mea a primit-o clubul”

Cea mai mare amendă din cariera mea a primit-o clubul, 50.000 de euro, nu eu. Eram la FCSB și nu aveam licență. Eram trecut ca director sportiv și n-aveam voie să dau indicații.

Ca jucător am fost amendat de Pițurcă, 1.000 de dolari pentru un cartonaș roșu, dar nu mai știu exact unde l-am luat.

Eu strângeam amenzile, dar de multe ori s-a întâmplat ca fix eu să fiu primul amendat, pentru că întârziam când intram în vestiar”, a afirmat Rădoi.

VEZI ȘI:

Andrei Ivan se lasă așteptat » Victor Pițurcă îi găsește scuze, dar e un motiv particular pentru care stagnează

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
tataika
tataika  •  08 Octombrie 2019, 06:42

Din serialul "stirilor" bomba de la "ziaristul" vlad nedelea...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează