FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - HAJDUK 1-2

VIDEO + FOTO FCU Craiova 1948 - Hajduk Split 1-2 » Adrian Mutu a pierdut primul meci pe banca oltenilor

FCU Craiova 1948 o înfruntă într-un meci amical pe Hajduk Split, astăzi, de la ora 18:30. Este prima partidă a lui Adrian Mutu pe banca oltenilor și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro. +21   FOTO
FCU Craiova 1948 o înfruntă într-un meci amical pe Hajduk Split, astăzi, de la ora 18:30. Este prima partidă a lui Adrian Mutu pe banca oltenilor și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Articol de , - Publicat sambata, 26 iunie 2021 20:06 / Actualizat sambata, 26 iunie 2021 21:44

FC U Craiova 1948 a pierdut primul meci amical din mandatul lui Adrian Mutu, scor 1-2, contra croaților de la Hajduk Split.

  • FCU Craiova efectuează un cantonament la Zrece, o stațiune preferată iarna de pasionații sporturilor în zăpadă, aflată la 30 de minute de Maribor.

Primul amical din stagiul de pregătire sloven a fost în compania unui adversar cu nume. Hajduk Split, o prezență obișnuită în cupele europene, a controlat prima jumătate de oră a partidei. Adrian Mutu a folosit 4 jucători transferați în această vară, fundașii centrali Pedro Machado și Dominik Kovacic, mijlocașul central Samuel Asamoah și extrema Juan Bauza.

+17 FOTO

FCU Craiova, eșec în amicalul cu Hajduk Split

Remarcatul primei reprize a fost Samuel Asamoah (27 de ani), un mijlocaș ghanez care a evoluat ultima oară în Belgia, la Sint-Truidense. Fanii olteni l-au adoptat rapid și l-au comparat cu Kante, starul campioanei mondiale Franța și al lui Chelsea. 

Mutu a schimbat la pauză. L-a introdus, printre alții, pe Alexandru Raicea, iar mijlocașul în vârstă de 24 de ani a schimbat cursul jocului. A deschis scorul în minutul 58, printr-o acțiune personală, finalizată cu un șut la colțul lung. 

Finalul le-a aparținut croaților. Livaja, în minutul 77, și Ljubicic, în minutul 82, au concretizat presiunea și au adus prima înfrângere pentru Adrian Mutu la FCU Craiova.

Hajduk Split, adversar cu nume pentru FC U Craiova

Hajduk Split este a doua cea mai titrată formație din Croația, după Dinamo Zagreb, cu 6 titluri cucerite. Sezonul precedent a încheiat pe locul 4, la un singur punct în spatele locurilor de cupe europene.

Din această vară, Hajduk este pregătită de suedezul Jens Gustafsson. Acesta are la dispoziție un lot cotat la 31 de milioane de euro. Câteva nume interesante se remarcă. Extrema Marko Livaja este starul formației, fotbalist trecut pe la Inter, Rubin Kazan, Las Palmas sau AEK Atena.

FINAL » FCU Craiova - Hajduk Split 1-2

  • Au marcat: Raicea 58 / Livaja 77, Ljubicic 82

Final de meci, 1-2!
min. 82, GOL Hajduk, 1-2: Marin Ljubicic, un vârf de 19 ani, înscrie cu un șut din întoarcere, de lângă Kovacic.
min. 77, GOL Hajduk, 1-1: Livaja  înscrie cu o lovitură de cap din preajma porții.
min. 70: Raicea are o nouă incursiune fulminantă. Driblează doi adversari și pasează la Zanfir. Șutul celui din urmă, de la 16 metri, tece peste poartă
min. 67: Portarul austriac Armin Gremsl are un reflex uimitor la un șut puternic al croaților.
min. 58, GOL FCU Craiova, 1-0: Alexandru Raicea, introdus la pauză, ia o acțiune pe cont propriu și finalizează cu un șut pe jos, la colțul lung.

min. 46: Adrian Mutu a efectuat 3 modificări. Bagayoko, Paramatti și Raicea au intrat în locul lui Negru, Machado și Bauza.
Începe repriza secundă! 

S-a încheiat prima repriză!
min. 44: Extrema Marin Jakolis ratează cea mai mare ocazie a meciului, singur cu Popa, din 11 metri. 
min. 30: Croații au dominat prima parte a reprizei, dar FCU Craiova a echilibrat lucrurile. Remarcatul din tabăra oltenilor este mijlocașul Samuel Asamoah.
min 4: Șut de la distanță al lui Atanasov, dar Popa intervine cu o paradă spectaculoasă.
A început partida!

FCU Craiova - Hajduk Split, echipe de start

FCU Craiova: R. Popa - R. Negru, D. Kovacic, P. Machado, Huyghebaert - S. Asamoah, D. Albu - V. Pop, Baeten, J. Bauza - Cl. Bălan 
Antrenor: Adrian Mutu 

Hajduk Split: Posavec - Simic, Diamantakos, Atanasov, Jakolis, Jairo, Skorup, Dolcek, Calusic, Cubelic, Teklic 
Rezerve: Silic, Colina, Vukovic, Livaja, Brkljaca, Elez, Skarcic, Cuic, Biuk, Krolo, Saric, Vuskovic, Sahiti, Ljuvicic
Antrenor: Jens Gustafsson

FCU Craiova - AS Roma, amical de lux

Ioan Becali a dezvăluit că Jose Mourinho a acceptat meciul amical cu FC U Craiova 1948. Va fi evenimentul unde AS Roma își va prezenta lotul pentru stagiunea următoare. Conform impresarului, clubul italian va suporta toate cheltuielile. Data aleasă este 25 iulie, chiar pe Stadio Olimpico

E entuziasmul asta, ți-o dau în premieră. Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. Mou a eliminat tot și a zis: «Giovani, dacă vii și tu la meci, se face meciul». Nici nu știe că e Mutu (n.r. antrenor). Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă
- Ioan Becali

VIDEO Adrian Mutu e categoric! Ce părere are despre ideea ca patronul să impună jucători în echipă: „Știu unde vreți să ajungeți! Nu există! Vin din alt fotbal”

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

VIDEO EXCLUSIV Mutu s-a destăinuit Gazetei: „N-am vrut să fiu antrenor! Am avut un declic în carieră”

FCU Craiova - AS Roma, amical de gală » Cum a ajuns Mutu la Mourinho și când se joacă meciul

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (19)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  27 Iunie 2021, 07:40

Mie Bagayoko mi s-a parut o gaura neagra. De cand a intrat in meci, pe partea lui a fost bulevard. Ambele goluri croate au plecat din zona lui

george.br
george.br  •  26 Iunie 2021, 23:16
Postat de buleicanu pe 26 Iunie 2021, 21:42

"peste asteptarile mele"...tu ai impresia că haştheptăriile tale chonthează??

Mai Bulei... dar tu ai impresia ca intereseaza pe cineva "ragaielile" tale?

dragdim
dragdim  •  26 Iunie 2021, 23:02

Vechea problema, pentru jucătorul roman meciul se termina in min. 70.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează