FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 2-1

VIDEO El este talismanul de la FCU Craiova: „Ne motivează să depășim Sepsi! Ar fi un play-off exploziv”

Articol de , - Publicat marti, 21 februarie 2023 07:44 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 07:59

Ionuț Gurău, 23 de ani, a avut din nou o evoluție decisivă pentru FCU Craiova, în victoria cu FC Voluntari, 2-1.

Uriașul de 1,98 de metri dintre buturile alb-albaștrilor nu a cunoscut gustul eșecului pe teren în poarta oltenilor! Exceptând partida cu Sepsi, decisă la „masa verde”, scor 0-3, goal-keeper-ul - titular de la victoria cu 2-0 din derby-ul local, cu CSU Craiova - a adunat 12 meciuri în formația lui Nicolo Napoli. 

În afara confruntării cu Sepsi, Gurău a bifat la Craiova 8 victorii și 3 remize. Cu Voluntari, la 0-1, a fost providențial: i-a blocat în situații limită pe Nemec și pe Matricardi, în aceeași fază, în minutul 45.

Mititelu încă speră la play-off: „Refuz să cred că Burleanu lasă lucrurile așa!” + noi contre cu galeria: „«Gogoașă» să-și caute serviciu, că nu mai primește bani de la mine”
FCU Craiova - Voluntari 2-1
Mititelu încă speră la play-off: „Refuz să cred că Burleanu lasă lucrurile așa!” + noi contre cu galeria: „«Gogoașă» să-și caute serviciu, că nu mai primește bani de la mine”

VIDEO Ionuț Gurău, declarații după FCU Craiova - FC Voluntari 2-1: „Am merita să fim în primele 6”

„A fost un moment dificil al meciului, dacă luam gol la faza aceea, se făcea 0-2, era greu să mai întoarcem scorul”, a spus Gurău despre dubla intervenție din finalul primei reprize.

Acesta a continuat: „În momentul de față, cred că suntem o echipă foarte bună, cu un joc frumos, plăcut ochiului. Am merita să fim în primele 6. Ne motivează să depășim Sepsi și să fim în play-off.

Încerc să-mi fac treaba la fiecare meci, îmi pare rău că am luat gol. În primele cinci echipe ale campionatului sunt multe echipe bune, dacă vom fi în top 6, va fi un play-off exploziv. Sunt adeptul fotbalului-șampanie, îl prefer în detrimentul fotbalului-spectacol!", a declarat Gurău.

N-am avut emoții că galeria ar putea face ceva la meciul cu Voluntari. Acolo sunt băieți OK, își fac și ei treaba cum pot mai bine. Împreună putem face lucruri importante, noi le mulțumim pentru susținere.

- Ionuț Gurău, portar FCU Craiova

6meciuri fără gol încasat a bifat Gurău pentru FCU Craiova, primind doar 4 goluri în meciurile alb-albaștrilor, exceptând etapa cu Sepsi, al cărui scor a fost stabilit „la masa verde”

VIDEO Autogolul lui Adam Nemec a decis meciul FCU Craiova - FC Voluntari

Citește și: 

Antrenor ajuns la limită în SuperLigă: „Cel mai greu moment din carieră. Nicio supărare dacă o să fiu dat afară”

Nicolo Napoli, cu gândul la play-off după a treia victorie la rând: „Încercăm să câștigăm cât mai multe puncte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  21 Februarie 2023, 21:11

...trebuia sa bateti fcsb ...

Hcm27
Hcm27  •  21 Februarie 2023, 18:21

Nea Edy, poate ai ochi și pentru băiatul asta.Decat sa-l aduci pe Ionuț Radu și pe Moldovan, în locul unuia din ei, l-ai putea selectiona cu Andora și Belarus.Îi dai încredere și ambiție poate pe viitor.Unii, pe la echipa națională, vin ca și cum li s-ar cuveni selecția, iar când ii pui sa joace nu joaca nimic, nici măcar pamponeaua ceia.Mai schimba, începând cu Camora și poate și Chiri pe care ar trebui poate folosit pe alt post( mijlocaș la inchidere), continuind cu Puscas și terminând cu portarii.Intreaba-l și tu pe taica-tau, generalu', dacă nu te pricepi, sau pe alții și nu mai fă numai și numai după capul tau.Si nu te mai lua după Stoichiță ca te învață numai la prostii

CraioveanuM
CraioveanuM  •  21 Februarie 2023, 10:44

Gurău este ce trebuie. Cu talia sa controlează aproape toate baloanele aruncate spre poarta sa. La meciul de ieri și nu numai a demonstrat că se descurcă foarte bine și la șuturile pe jos. Popa un portar talentat dar....numai de linia porții.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează