FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LVIETEXT PE GSP.RO

Florentin Petre îi ia apărarea lui Cornel Dinu: ”Chirilă a încercat să mă cumpere!”

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 noiembrie 2013 23:05

Florentin Petre îşi acuză fostul antrenor de la juniori şi-l apără pe Cornel Dinu în războiul dintre cei doi tehnicieni.

Ionuţ Chirilă a făcut o mărturisire şocantă în Gazeta de ieri la adresa lui Cornel Dinu: "Acest personaj macabru nu e străin de moartea lui Cătălin Hîldan! Cum se face că, timp de 8 ani, cît eu am lucrat cu acea generaţie formidabilă, jucătorii n-au avut nici măcar o răceală, iar testelele de la INMS ieşeau perfect, apoi, după ce-au ajuns pe mîna lui Dinu, la echipa mare au început să moară sau să se infecteze cu virusul hepatitic C?!".

Florentin Petre, jucător emblematic al roş-albilor, care a lucrat şi cu Chirilă, şi cu Dinu, a fost cel infectat cu virusul hepatitic C. El a reacţionat ieri pentru fanatik.ro: "Nu-mi plac războaiele, dar Chirilă a încercat să mă cumpere şi pe mine! I-am dat repede cu flit, nu mă pretez la aşa ceva. S-a întîmplat un eveniment în apartamentul lui Cătălin Hîldan".

Apropiaţii lui Mister susţin că, în 1999, înaintea unui meci între Rapid şi Dinamo, Chirilă ar fi încercat să-i determine pe Petre şi pe Hîldan să nu joace la adevărata lor valoare contra giuleştenilor: " Ionel Augustin s-a înfuriat cînd l-a văzut pe Chirilă în acel apartament şi l-a dat afară, mai ales că regretatul Hîldan refuza constant să nu fie corect pe teren".

"Eu am avut treabă cu Ionuţ Chirilă la UTA, a trebuit să facem chetă ca să scăpăm de el, altfel distrugea echipa! I-aş recomanda lui Chirilă să-şi retragă cuvintele urîte la adresa lui Dinu şi va fi aplaudat" (Ionuţ Popa, antrenor)

"Văd că Dinu pune diverse persoane să mă atace, aşa că evit să mai răspund fiindcă am meci important duminică, la care trebuie să mă gîndesc" (Ionuţ Chirilă, antrenor Concordia)

593385-dinamo-brasov.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"La anul ne batem la titlu"
Stoican caută a treia victorie consecutivă în această săptămînă: "Cred că sîntem pe o pantă ascendentă, nu mai vreau drumuri sinusoidale. Pentru mine e important fiecare meci, sînt tînăr şi sînt înfometat de victorii, chiar şi în amicale. Anul acesta va fi dificil să ne batem la locul 1, dar, cu răbdare şi cu modestie, o putem face din sezonul viitor". Stoican îl va întîlni diseară pe Alexandru Pelici, antrenor ce n-are nici o victorie în faţa roş-albilor în 5 meciuri.

Fai e optimist
Collins Fai s-a întors acasă după operaţia din Turcia de la genunchiul stîng: "Poate voi juca mai devreme de aprilie 2014. O să fiu fanul numărul 1 al băieţilor, cred că pot ajunge pe podium. Sper să ajungem în finala Cupei României". Stoican a punctat: "Am suferit o intervenţie chirurgicală similară, din păcate nu se poate să revii mai devreme de şase luni".

Inbox
- Pe 19 mai 1975 s-a jucat Dinamo - Steagul Roşu 10-1! E cea mai mare diferenţă de scor înregistrată de "cîini" în Liga 1, dar şi cel mai sever eşec din istoria braşovenilor pe prima scenă.
- O singură înfrîngere a suferit Dinamo în meciurile de acasă din acest sezon, cu Steaua, în rest 3 victorii şi două remize în campionat, plus două succese în Cupă. Doar într-o singură partidă din 14, acasă, în 2013, roş-albii n-au marcat.
- O singură victorie a reuşit Braşovul în ultimele 6 meciuri jucate în Liga 1, cu Viitorul în etapa a 10-a, în rest două remize şi 3 înfrîngeri. "Stegarii" sînt fără victorie în deplasare din 18 mai, atunci cînd au învins Pandurii cu 3-2 la Tîrgu Jiu. După acel joc au înregistrat două remize şi 5 înfrîngeri.
- Dinamo e pe primul loc, alături de Pandurii şi de Vaslui, la numărul de goluri marcate din fază fixă, 8.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (20)
dash.berlin
dash.berlin  •  27 Noiembrie 2013, 10:16
Postat de nicbar11 pe 03 Noiembrie 2013, 16:30

Poate te-a considerat o pereche de pantofi.

Ce fatza ai :) tipic pt un suporter al maidanezilor :)))

polistul68
polistul68  •  04 Noiembrie 2013, 12:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Iti respect stoicismul cu care suferi alaturi de culorile favorite....dar la Steaua si Dinamo sunt mega scandaluri...presa a fost si cu ochii pe CFR sau Poli ( in vremurile bune)..dar la voi, ca la nimeni...acest Dinu nu face altceva decit sa arunce sageti, sa schimbe antrenori..acest Chirila e renumit doar pt scandaluri, in special de trintit meciuri...si pe noi ne-a batut Steaua, si la noi a afacut circ la vestiare..dar nimeni de la Poli nu a sarit sa-l bata....

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  03 Noiembrie 2013, 18:44

Se ceartă latrina cu tomberonul.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează