FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 3-4

Florian Walter: "Claudiu Niculescu va fi noul antrenor secund al Clujului!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 august 2010 00:00

Florian Walter, finanţatorul celor de la U Cluj, a dezvăluit că noul antrenor secund al lui Marian Pană va fi Claudiu Niculescu.

"Ne-am pus de acord înainte de meciul cu Dinamo ca Niculescu să fie secundul lui Marian Pană din acest sezon. Marian a acceptat pentru că Niculescu e un caracter deosebit. Nu mă aşteptam să luăm 10 puncte, pentru că am jucat cu 6 echipe din primele 10 ale sezonului trecut.

Să baţi Unirea şi Dinamo şi să faci egal cu Vasluiul înseamnă ceva. Ce putem să ne dorim mai mult de atît? Sînt supărat, Universitatea nu este satelitul nimănui, nu sîntem Dinamo 2!", a spus Florian Walter la sportro

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
anto1979
anto1979  •  09 Septembrie 2010, 18:17

Acum o sa aiba mai mult timp sa fumeze ...

alexandruclujean
alexandruclujean  •  29 August 2010, 13:38

CARE ESTE ADEVARUL DESPRE idi53? Vorbesc de la sine mutrele dezumflate post-c.o.i.t.a.l ale idolilor sai Ando, Borcea, Becali-impresarul si Badea! Adica INVIDIE! PAAAAAAAAAA! :)))))))))

idi53
idi53  •  28 August 2010, 17:49

CARE ESTE ADEVARUL DESPRE ACEST MECI? CATI bani aveau sa-ti dea DINAMO?OARE U a CASTIGAT CORECT la DINAMO?Poate ca nu vom afla NICIODATA cum nu stim adevarul despre revolutia sau teatrul din decembrie 89!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează