FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, SÎMBĂTĂ, ORA 20:00, DIGI SPORT

Florin Bratu se întoarce pe terenul pe care s-a accidentat în urmă cu 1 an şi 5 luni

Articol de - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Meci cu o încărcătură aparte pentru Florin Bratu în această seară. Atacantul dinamovist s-a întors la locul în care în urmă cu 1 an şi 5 luni a suferit o accidentare gravă.

Pe 17 octombrie 2008, vîrful de 30 de ani a suferit o entorsă gravă la genunchiul drept. A fost supus mai multor intervenţii chirurgicale şi în etapa trecută a jucat primele 30 de minute după accidentare.

Cornel Ţălnar a decis să-l lase pe banca de rezervă în această seară, urmînd să-l introducă pe teren în funcţie de evoluţia echipei.

Bratone nu se teme să joace din nou pe terenul care i-a provocat coşmaruri atîta timp: "Eu sînt apt sută la sută. Nu mai am nimic, acum sînt bine, dacă antrenorul va avea nevoie de mine voi intra în meciul de la Cluj. Nu-mi e teamă de nimic", spunea atacantul după meciul cu Ceahlăul.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  13 Martie 2010, 22:07

AFLATI DE AICI CUM PUTETI FACE B/\NI CU SITEUL NE08UX. MAI AM AICI SI DOVEZILE DE PLATA. INTRATI SI CONVINGETI-VA CAT DE USOR PUTETI FACE SI VOI B/\NI PE INTERNET CA MINE. EU AM FACUT PESTE 46 $$ PANA ACUM. VOI CATI $$ PUTETI FACE? _____________________w w w. f a ba ni. b i z .l y

Vezi toate comentariile (1)
Comentează