FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - STEAUA 2-0

Florin Costea nu bagă nimic la cap: "I-am zis că îl fac să fie mai bun ca acum doi ani, dar nu înţelege nimic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 21:27

Ilie Stan, antrenorul Stelei, a dezvăluit că a purtat mai multe discuţii personale cu Florin Costea în care i-a promis că o să-l ajute să ajungă la cel mai înalt nivel al carierei.

"La Brăneşti n-aveam jucători de valoarea lui Florin, dar puteam lucra mai bine cu ei. Costea nu înţelege că e la Steaua şi că e diferenţă mare faţă de Craiova. Am purtat discuţii foarte multe cu el. I-am zis că vreau să-l pun pe picioare, să fie peste ce era în urmă cu doi ani. Am tras de el, dar momentan n-a înţeles.

Galamaz a strigat după el la meciul cu Haifa să vină în apărare şi i-a răspuns foarte urît. Apoi s-a întîmplat incidentul de la Rapid. Chiar i-am spus că pe el am vrut să-l bag, dar a venit acel cartonaş roşu şi a trebuit să fac altă schimbare. El trebuia să stea pe bancă pînă la final lîngă echipă. L-am băgat cu Poli pentru că am vrut să îi arăt că avem nevoie de el. Colectivul n-are nimic cu el, jucătorii vor ca el să marcheze. Nu regret că l-am băgat. El îşi doreşte foarte mult, dar are probleme cu disciplina", a spus Ilie Stan la Fanatik Show, la DigiSport 1.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (21)
koky
koky  •  29 Octombrie 2011, 16:51

CE NOTE O FI AVUT LA SCOALA ? AOLEU ! SCUZE ! AU FOST LA SCOALA ? CATE LIMBI STIU FRATII COSTEA ? UNUL STIE SIGUR CA A INVATAT LA VALCEA !

mihai7676
mihai7676  •  29 Octombrie 2011, 15:08

bai Iliesta, ce fel de antrenor esti tu??? iesi pe tv si-ti ataci jucatorii??? or fi si astia petarde, da' n-am mai vazut un antrenor de calibru sa-ai atace in presa proprii jucatori... bai baiatule, te respectam pentru jucatorul care ai fost, dar...un antrenor de calibru stie sa stapaneasca niste pseudo-vedete, imi pare rau...e prea mare palaria pt tine si daca tot ii dati cu ajutorul divin, poate ar trebui sa intelegeti o data pentru totdeauna: DUMNEZEU NU ARE TREABA AICI!!!!

tandd
tandd  •  29 Octombrie 2011, 00:57

n-o fi mare antrenor stan dar stau si ma gandesc cand da el indicatii tactice,strategii de joc cum se uita,florin costea,mihai costea,dodel sau tatu si nikolici,ultimii doi pun pariu ca inteleg mult mai bine ca ceilalti chiar daca nu stiu romana

Vezi toate comentariile (21)
Comentează