FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CRAIOVA, LUNI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Florin Costea şi-a revenit după accidentare: "De luni sînt la antrenament!"

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Florin Costea a terminat tratamentul în Olanda şi vrea să revină pe teren la începutul lui octombrie.

Victor Piţurcă îl avea la pregătiri de la începutul săptămînii viitoare şi pe golgeterul Craiovei din ultimele sezoane! Florin Costea  anunţă că e apt sută la sută la nici 6 luni de cînd s-a accidentat grav la genunchiul stîng: "Am terminat tratamentul în Olanda şi vineri ajung în ţară! Nu mai simt absolut nici o durere la picior, nici chiar cînd lovesc mingea. De luni sînt la antrenament!".

Tatăl fotbalistului, Florin Costea senior, spune că fiul lui s-a ambiţionat să revină pe gazon la începutul lui octombrie: "Vrea întîi să prindă cîteva meciuri la echipa a doua şi apoi să revină în forţă. E încîntat de cum a decurs recuperarea, mi se pare chiar prea optimist!".

Piţurcă s-a interesat personal de situaţia atacantului de 25 de ani pe care l-a debutat la prima reprezentativă. "Nu mai cumpărăm nici un atacant, în curînd ne vine cel mai bun vîrf din Liga I", au spus deunăzi oficialii olteni.

90 de minute a durat operaţia în care echipa doctorului Filipescu au inserat un ligament nou în genunchiul lui Costea

"Piţi nu-mi interzice nimic"
Adrian Mititelu a vorbit în premieră de la numirea lui Victor Piţurcă şi a ţinut să precizeze că nu se pune problema unei despărţiri premature de managerul general. "Nu e nici o problemă între noi, cu mine are o altă relaţie faţă de ce a avut cu ceilalţi conducători de club. Mie nu mi-a interzis nimic. Sînt probleme la club ce nu pot fi rezolvate în două săptămîni, dar sper ca în următoarele luni să asigurăm partea financiară pentru următorii doi-trei ani", a spus patronul oltean la Radio Oltenia Craiova.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
florin38
florin38  •  13 Martie 2011, 21:33

mult succes floin ca pe mine tot floin

viorescu
viorescu  •  07 Septembrie 2010, 23:48

Sa nu forteze revenirea, sa o ia incet dupa programul stabilit de doctori. Incet dar sigur cum s-ar spune!

azcan
azcan  •  07 Septembrie 2010, 13:43

Sa vii cu bine in tara si sa stii ca e mare nevoie de driblingurile tale acolo in coasta adversarului pe teren si cine stie poate si la nationala e loc pentru tine.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează