FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID 0-0

video Scene incredibile la Ploiești » Un ultras a sărit la Florin Pârvu: „E răutate, e o stare de hate la adresa mea!”

Petrolul și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 20 din Superligă. Florin Pârvu, antrenorul „lupilor galbeni”, a fost implicat într-o contră cu suporterii după meci. +48   FOTO
Petrolul și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 20 din Superligă. Florin Pârvu, antrenorul „lupilor galbeni”, a fost implicat într-o contră cu suporterii după meci.

Articol de , - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 23:06 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 00:20

Petrolul și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda cu numărul 20 din Superligă. Florin Pârvu, antrenorul „lupilor galbeni”, a fost implicat într-o contră cu suporterii după meci.

Imediat după fluierul final, mai mulți suporteri ai gazdelor l-au admonestat pe Florin Pârvu. Antrenorul a răspuns, iar un ultras a sărit pe gazon, venind amenințător în direcția lui. Forțele de ordine au intervenit prompt, înainte ca lucrurile să degenereze.

Răbufnirea căpitanului » Cristi Săpunaru, după remiza cu Petrolul: „Să ne dea și nouă ultimatum!”
Petrolul - Rapid 0-0
Răbufnirea căpitanului » Cristi Săpunaru, după remiza cu Petrolul: „Să ne dea și nouă ultimatum!”

Florin Pârvu, după Petrolul - Rapid 0-0 

„Am trăit meciul cu intensitate mare, e un derby. ne-am dorit foarte mult să câștigăm, era ultimul meci în fața suporterilor în 2023. Din păcate, n-am câștigat. Am schimbat modulul de joc după eliminarea lui Borza. Nu am reușit să îi deschidem așa cum ne-am dorit. Când am reușit, Horațiu Moldovan a făcut un meci mare. Nu degeaba e portarul echipei naționale”, a spus Pârvu, despre meci, la Prima Sport. 

Despre incidentul cu suporterii, de la final, Pârvu a spus: „Nu se poate! Vreau să vă spun că avem jucători care fac sacrificii foarte mari. Cu toții facem sacrificii mari, muncim foarte mult în condiții grele. De la începutul jocului să vină cineva și să fie împotriva echipei... e rea intenție! Să fie această răutate e deja prea mult. Deja e răutate și nu e primul meci. E ceva intenționat, nu mai ține de joc! Dar acum suntem echilibrați, liniștiți”. 

Pârvu a fost nervos și în timpul conferinței de presă: „Este o stare la Ploiești. Nu aștept ca cineva să mă ridice în slăvi, dar sunt aceleași persoane care vin cu hate la stadion. Am jucători eroi! Nu se aștepta nimeni să fim pe această poziție, ce vorbim? Aș vrea, nu răbdare, dar lumea să fie mai înțelegătoare. La adresa mea e o stare de hate!".

VIDEO. Imnul Petrolului, cântat de fani înaintea derby-ului cu Rapid

Citește și alte știri din Superligă:

MM și Mititelu s-au pus de acord » Fotbalistul comparat cu Crouch: „Va juca la un club mare din Europa! Are toate calitățile”

Hermannstadt vine fără vedete la meciul cu FCSB » De ce au fost lăsați acasă Alhassan și Paraschiv

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
bercica
bercica  •  16 Decembrie 2023, 10:17

Minti cu nerusinare, Florine. La flash-interviu ai spus ca ca nu ai obiectiv play-off. Dar ai uitat sa mentionezi ca aveai obiectiv cupa Romaniei. Faptul ca ai iesit rusinos inca din grupe, te obliga, ca doar suntem Petrolul, ca nou obiectiv, play-off. Asa ca lasa vrajeala, esti praf si pulbere. Cea mai slab joc al Petrolului de mult, mult timp. Jucam doar la 0-0

Vezi toate comentariile (1)
Comentează