FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prunea nu iartă pe nimeni: „Oamenii care conduc sunt inconștienți! Nu-și dau seama că Dinamo e la un pas de retrogradare”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 11:42 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 11:48

Florin Prunea, fostul președinte al lui Dinamo, a avut o reacție dură după înfrângerea „câinilor” cu Gaz Metan, 1-4.

Fostul portar a criticat transferurile făcute de Dinamo și cere ca cineva din conducerea clubului să aibă o poziție clară și să încerce să rezolve problemele din club pentru a salva echipa de la retrogradare.

„Oamenii care conduc sunt inconștienți! Nu-și dau seama că Dinamo e la un pas de retrogradare! Cineva ar trebui să iasă și să liniștească lucrurile, să-i liniștească pe jucători. Nimeni nu iese! Doar jucătorii ies, când mai câștigă. 

Eu m-am săturat să văd cum toată lumea că îi pare rău. Dar vă spun eu că niciunuia nu-i pare rău. Unii abia așteptă să scape de Dinamo!

Oare poate să fac cineva echipa să reacționeze? La Uhrin am auzit discursul unui antrenor care nu are soluții, iar asta înseamnă că lucrurile sunt grave! Dacă un antrenor cu experiență spune că nu are soluții, înseamnă că jucătorii nu sunt ce trebuie.

Portarul ăsta (n.r- Gudmun Kongshavn) e din alt film. Dinamo a avut cei mai buni portari din Liga 1, dar au fost lăsați să plece. S-au făcut prostii mari de tot. Celălalt și-a rupt tendonul pentru că are 15 kilograme în plus (n.r- Akpala).  Dinamo are câțiva jucători peste media din play-out, dar jocul suferă și nu dă speranțe de mai bine. Se poate salva, dar trebuie strânse rândurile și cineva trebuie să dea un semnal”, a spus Florin Prunea la ProX.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fanii CSA Steaua râd de Dinamo! Le-au promis jucătorilor o primă pentru retrogradare: „Suma poate ajuta la destinderea lor în diferite cluburi de manele”

Ilie Dumitrescu a explicat ce mare eroare a făcut Uhrin jr.: „E urât ce se întâmplă la Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vanbasten_85
vanbasten_85  •  24 Aprilie 2021, 12:43

Florin Prunea este acel scandalagiu care a lasat Dinamo pe penultimul loc in campionat si apoi cerea, culmea, banii de la aceiasi oameni pe care acum ii critica. Caracter!

polistul68
polistul68  •  24 Aprilie 2021, 12:36

Fa tu ceva..doar faci wcandal, sa te bage cineva in seama..ai fost acolo..ce ai rezolvat ? Doar scandaluri sti sa faci..si sa ceri bani...

514091889218839
Mihai Buzea  •  24 Aprilie 2021, 12:14

Ce ai zis FLORIN? Cand câștigă????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează