FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Foştii colegi ai lui Doru Bratu sînt şocaţi de implicarea sa într-un scandal de proxenetism cu minori

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 22:25

Doru Bratu (22 de ani), fotbalist sub contract cu Rapid, a fost săltat ieri dimineaţă de acasă de poliţişti şi este anchetat într-un scandal de prostituţie masculină şi proxenetism alături de alţi 26 de bărbaţi!

Fundaşul stînga de 22 de ani care în sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut la Juventus Colentina ar fi fost client al reţelei conform informaţiilor EVZ, care publică declaraţiile unor foşti coechipieri ai lui Bratu de la gruparea de Liga a 2-a: "Am înţeles că Doru n-a fost arestat, pentru că n-a fost «peşte», ci doar client al reţelei. Era la fel de cochet precum femeile, dar nu ne-a dat de gîndit vreodată că ar fi homosexual".

Lucian Răduţă şi Adrian Iencsi, foşti coechipieri cu Bratu la prima echipă a Rapidului în 2009, sînt şocaţi de veste. "Sînt surprins, mi-e greu să cred aşa ceva despre Doru", a spus atacantul. "Eu am fost cu Bratu în cantonamente la Rapid şi nu mi-a trezit suspiciuni că ar avea altă orientare sexuală. Chiar avea o prietenă în acea perioadă, iar colegii îl tachinau că mereu îi fugeau ochii după gagici", a spus şi Iencsi. Poreclit "Ţiganu", Bratu n-a apucat să joace nici un minut la echipa mare chiar dacă în sezonul 2009 - 2010 a făcut parte din lot 5 etape.

"Refuz să cred aşa ceva, am fost colegi mult timp şi mi-aş fi dat seama dacă ar fi avut un astfel de caracter. Cred că e o greşeală şi în curînd se va clarifica totul"
Cătălin Straton, portar Rapid

Bozo a plecat mai devreme
Vladimir Bozovici nu s-a pregătit ieri dimineaţă cu echipa, el plecînd dimineaţa separat de restul lotului. Muntenegreanul a decolat de la Salzburg, deoarece nu avea dreptul de a intra în Germania, din cauza unei amenzi primite în urmă cu doi ani.Ceilalţi rapidişti au revenit acasă aseară, cu o cursă de Munchen.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
crystyanbet
crystyanbet  •  01 Iulie 2011, 22:47

bai frustratilor,comentati la echipele voastre de k.k.t!rassa voastra de guristi

badeadorian
badeadorian  •  01 Iulie 2011, 12:14

Ce de behaiala vesela !!! Toate mioarele se bashesc fericite ca se banuiesc orientari sexuale diferite si la alte cluburi decat in turma lor . Acolo unde ciobanul sef becali ii sodomizeaza regulat de cand a preluat echipa adusa pe tancuri in prima liga .

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  01 Iulie 2011, 11:50

La ce privire are Copos cateodata, juri ca alege fotbalistii dupa alte criterii.... Hahahaha!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează