FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fostul căpitan al Stelei, Marius Baciu, îl avertizează pe Pîrvulescu: "Să se ferească de tentaţiile Bucureştiului"

Paul Pîrvulescu
Paul Pîrvulescu

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 11:44

Baciu îl vede pe noul jucător al ”roş-albaştrilor” în scurt timp la echipa naţională


Paul Pîrvulescu este al doilea medieşean din istoria Stelei. Fundaşul Marius Baciu a fost unul dintre jucătorii reprezentativi ai "roş-albaştrilor" din perioada 1996-2002. Fost căpitan în Ghencea, Baciu consideră că Gigi becali a dat lovitura prin transferul lui Pîrvulescu.

"Sincer, mă bucur foarte mult pentru transferul lui Paul, pe care îl cunosc de mic copil. Degeaba a zis el că este dinamovist, deoarece ţinea cu Steaua de mic. Este al doilea fotbalist din zona noastră care ajunge la Steaua şi sper să evolueze mai bine decît am făcut-o eu. Ţin foarte mult la el însă îl avertizez de pe acum că îi va fi foarte greu la Steaua, o echipă care are pretenţii foarte mari. Totul depinde de acum înainte doar de el", a afirmat Baciu.

Baciu, care deţine o şcoală de fotbal la Mediaş, i-a dat şi cîteva sfaturi proaspătului fotbalist transferat de Steaua.

"Sută la sută va avea şanse să joace, iar cînd va fi momentul va trebui să profite la maxim. Eu îl ştiu ca un tip echilibrat, însă îi spun să aibă grijă la tentaţiile Bucureştiului. Paul joacă pe un post, unde Steaua avea nevoie de întăriri. Are viteză, vine cu centrări în faţa porţii, are multe calităţi, este un fotbalist bun, de naţională. În principal are viteză, ceea ce se cere în jocul Stelei. Trebuie să fie conştient că, dacă i-a fost greu să ajungă la Steaua, de acum înainte o să-i fie mult mai dificil să se menţină. Oricum, Steaua a făcut o alegere foarte bună", a mai adăugat "Bacione".

140 de meciuri şi 8 goluri a strîns Baciu pentru Steaua

"Se va integra rapid"
Portarul Răzvan Pleşca a fost colegul de cameră al lui Pîrvulescu la Mediaş. Goalkeeper-ul este convins că jucătorul de bandă stînga nu va avea probleme de acomodare la Steaua. "În momentul în care am ajuns la Mediaş, Paul m-a luat imediat cu el în cameră. Am trăit momente frumoase împreună. Îmi pare rău că a plecat de la Gaz Metan, însă pe de altă parte mă bucur pentru această reuşită a carierei sale. Este un tip foarte liniştit, cu mult bun simţ iar eu sunt convins că o să aibă succes la Steaua. Îmi aduc aminte că în ziua returului cu Mainz, el a fost singurul care mi-a transmis un mesaj prin telefon, în care scria că eu voi califica Mediaşul", a rememorat Pleşca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
superstar20
superstar20  •  05 Ianuarie 2012, 12:57
Postat de picard pe 05 Ianuarie 2012, 12:28

Baciu-rezerva perfecta da sfaturi despre fotbal acum?

Nu e vorba de Eugen Baciu,"stelistule" , e vorba de MARIUS Baciu.Dar probabil esti prea tanar si nici nu prea te-a pasionat de istoria acestui club.

dinamovistfaravoie
dinamovistfaravoie  •  05 Ianuarie 2012, 12:30

Baciule nu vrei sa vii la Dinamo?Poate dam si noi o lovitura oilor

picard
picard  •  05 Ianuarie 2012, 12:28

Baciu-rezerva perfecta da sfaturi despre fotbal acum?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează