FOTBAL  »  Superliga  »  CÎRŢU CRITICĂ FOTBALIŞTII ROMÂNI

Fotbaliştii i-au dat bătăi de cap lui Cîrţu: "Am avut unul la Pandurii care juca poker la 4 mese deodată":D

Sorin Cîrţu a constatat că fotbaliştii romîn nu excelează la capitolul profesionalism
Sorin Cîrţu a constatat că fotbaliştii romîn nu excelează la capitolul profesionalism

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 17:10

Sorin Cîrţu a criticat atitudinea jucătorilor de la Dinamo după golul de 2-0 din meciul cu Varazdin în Europa League. Fostul antrenor al Stelei crede că fotbaliştii din România au probleme din punct de vedere al profesionalismului şi a povestit un episod grăitor în acest sens.

"Am avut un jucător la Pandurii care juca poker la patru mese deodată. L-am prins eu în cantonament. Stătea pe laptop şi juca poker la patru mese în acelaşi timp. Se mai şi plîngea conducerii că nu îl las să rîdă, să se distreze la antrenamente. Sînt şi astfel de fotbalişti", a spus Sorin Cîrţu la Contraatac, pe GSP TV.

"Sorinaccio" spune că, pentru rezultatul slab din meciul cu croaţii, jucătorii dinamovişti sînt principalii vinovaţi, nu antrenorul Liviu Ciobotariu:

"Pentru Dinamo era mai bine 0-0, decît 2-2. Ciobotariu ce era să facă, să le zică să se retragă la 2-0? Ei au avut un superavantaj pe care l-au pierdut. Dacă nu ştii să gestionezi ca jucător scorul de 2-0, atunci ce să mai zici? Şi anul trecut au bătut în Ghencea şi aveau şanse mari la titlu, dar au terminat în urma Stelei".

Dinamo a terminat la egalitate, 2-2, cu Varazdin, meciul tur din turul trei preliminar al Europa League, după ce a condus cu 2-0 din minutul 16.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
bismarck
bismarck  •  01 August 2011, 11:04

Păi dacă ăla pierde 20 Euro nu-l mai interesează ce face echipa lui,nici nu-i stă capul acolo. se gândeşte cum sa joace dupa meci, cum sa depună bani in cont şi chestii din astea...

luciano86
luciano86  •  30 Iulie 2011, 16:46
Postat de bughishor pe 29 Iulie 2011, 21:29

da juca cash sau freeroll?

de unde atata cash? :))

bughishor
bughishor  •  29 Iulie 2011, 21:29

da juca cash sau freeroll?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează