FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fotbaliștii lui Miriuță, loviți din interiorul clubului: "Nu am văzut jucători de caracter care să-și dorească performanță"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 13:44

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, le-a transmis un mesaj clar jucătorilor după rezultatele dezastruoase ale echipei din ultima vreme.

"Cu toții suntem supărați, nu găsim explicații pentru parcursul foarte slab pe care îl avem. Este vina tuturor, e normal ca suporterii să fie nemulțumiți. Avem în continuare speranța că lucrurile se vor schimba mai ales având în vedere parcursul extraordinar din finalul sezonului trecut.

Trebuie o schimbare de atitudine din partea tuturor și mai ales a jucătorilor pentru că ei au parte de toate condițiile. Aș vrea să văd niște bărbați sâmbătă împotriva Astrei, aș vrea să văd niște jucători cu evoluții pe care le-au avut sezonul trecut. În acest început de campionat, nu am văzut jucători de caracter care să-și dorească performanță", a declarat Ionel Dănciulescu, la TV Pro X.

"Sunt în continuare alături de jucători, dar trebuie să înțeleagă că lucrurile nu pot continua pe aceeași linie" Ionel Dănciulescu

1 puncta strâns Dinamo în ultimele patru etape

6 înfrângeri
în 12 meciuri au "câinii" în actualul sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
vasileschi
vasileschi  •  29 Septembrie 2017, 12:44

Rezolvarea e simpla cati mai multi jucatori in echipa din jucatori antrenati anul trecut de BRATU !!!!!!

109097349745292
Cici Demedici  •  29 Septembrie 2017, 07:00

... ANTRENOR LA DINAMO PE CIND IN IARNA ISI IA LICENTA. CE VA FI VOM MAI VEDEA. O ALTA MARE *** ESTE TIRIAC CEL CE PUTEA SALVA CLUBUL. UN SENIL SI NIMIC MAI MULT CU UNIFORMA DE GENERAL. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109097349745292
Cici Demedici  •  29 Septembrie 2017, 06:59

ABSOLUT DE ACORD SI SINT PRINTRE PRIMII CARE L-A CRITICAT PE ACEST FALS CIINE CONTRA. UN OM DE NIMIC. AR FI ACCEPTAT SI O ZACUSCA PENTRU FI PLATIT PENTRU ACEST POST. NU ARE NIMIC IN EL DE OM CI DOAR MERCENAR DAR FARA VREO EDUATIE. S-A VAZUT. A DISTRUS TOTUL. TOTI VORBESC DE SALARII DE ATITUDINE DAR CUM E SA VINA BIAFREZUL DE BOKILA PE BANI MULTI SI TU MUNCESTI CA UN PROST DE DOUA SEZOANE CUSALARIU LA JUMATATE? PAI CINE-I HARNIC SI MUNCESTE ORI E PROST ORI NU GINDESTE. NU VEDETI CA DOMNUL CONTRA A CAZUT DE LA MECIUL CU BILBAO? A CREZUT CA SPARGE GURA SPANIEISI VA PRIMI MULTE CONTRACTE. A PRIMIT DIN FATA. A PRELUAT ECHIPE DE LA REDNIC SI ANDONE ACUM CONSTRUIETE PE ECHIPA LUI DAUM. ZERO BARAT. OARE CE SIMT ANTRENORI GREI CA REDNIC, BOLONI SAU RAZVAN? CE CRITERII L-AU ADUS PE MERCENAR LA NATIONALA? DUMNEZEU STIE. DAR KARMA IL VA URMARI. FIRE CONFLICTUALA NU VA REUSI PENTRU CA NU ARE STAIF NU ARE CARACTER. CE A LASAT LA DINAMO IL "RECOMANDA." CIT DEPSRE CONFLICTELE DE LA DINAMO INTRE BADEA SI NEGOITA PENTRU MINE DOUA HAHALERE SMECHERE SI SECURISTE NU MAI LASA LOC DEINTORS. AU STORS BANI DE LA TURCU SI BORCEA SI EI II TINEAU LA CIORAP. CIND NU S-A MAI PUTUT AU DISPARUT. SINT CU TOTII O RUSINE. IAR DINU AR TREBUI SA STIE SI ASTA. CU OAMENI DE *** NU POTI FACE NIMIC. MA UIT LA MIRIUTA CUM ESTE FARA SINGE. NU CRED CA EL AR FI BANUIT PUTREGAIUL DE LA DINAMO. A PICAT DE COCOFICO. PE CIND NICULESCU ERA DE SACRIFICIU CA HAHALERADE MUTU SA AJUNGA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează