FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA

FOTO Au aprins cerul » Galeria lui Dinamo a pregătit un moment special in memoriam Cătălin Hîldan

Articol de - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 00:41

Dinamoviştii l-au comemorat pe legendarul Cătălin Hîldan: sute de lampioane cu chipul său au fost înălţate spre văzduh, semn că Unicul Căpitan va rămîne pururi în sufletul "cîinilor".

Cu lacrimi în suflet, privind spre cerul mai negru ca oricînd în fiecare 5 octombrie, dinamoviştii l-au comemorat ieri pe Unicul Căpitan. Printr-un show grandios, pus la cale de o lună, respectat fără injurii şi de către orgolioşii "ultraşi" olteni. Cu gîndul că Unicul Căpitan va veghea permanent Dinamo, fanii au aprins şi înălţat către cer mii de lampioane cu chipul lui Cătălin.

Vali Lazăr a ieşit de la vestiare - acolo unde scaunul lui Hîldan, cu numărul 11, cu doliu, a rămas neatins de 14 ani - purtînd un imens steag alb-roşu cu aceeaşi figură emblematică a Unicului Căpitan, flamura fiind oferită galeriei din PCH. De pe tabela de marcaj, poza lui Cătălin, cu aripi de înger, a luminat o partidă a orgoliilor.

11 minute a stat nocturna aseară închisă, simbolic pentru numărul purtat de Cătălin

"Azi se aprinde cerul, gînduri venind spre tine. "Cîinilor" le este dor de tine, Cătăline!" (Banner PCH)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Bălgrădean, apostrofat
Cristi Bălgrădean, 26 de ani, a venit aseară ca inamic în Ştefan cel Mare. "Cîinii" au uitat cele 4 sezoane petrecute de portar la Dinamo, mai ales că nu-l aveau la suflet pe fotbalist. Suporterii l-au apostrofat pe jucător încă de la încălzire, de acelaşi tratament avînd parte şi Mihăiţă Pleşan, un alt fotbalist al Craiovei trecut pe la Dinamo.

Inbox
- Dinamoviştii au fost ironici cu oaspeţii din Bănie. Banner al galeriei "cîinilor": "Bine aţi venit înapoi!", urmat de un altul: "Pardon, credeam că U Craiova sînteţi voi!".
- Stoican a forţat cu Durimel. Fragilul stoper francez s-a antrenat normal în ultimele patru zile, iar Flavius a considerat că poate face faţă-n meci, ca om care să-l marcheze pe Curelea.
- Aşa cum au promis, Emil Săndoi şi Sorin Cîrţu au început cu Bawab şi Curelea în atac contra "cîinilor". A fost prima dată cînd ambii jucători ofensivi au fost în acelaşi timp pe gazon, în atacul alb-albaştrilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
daculliber
daculliber  •  06 Octombrie 2014, 19:55

Respect galeriei lui Dinamo! Din pacate, echipa nu se regaseste si nu pare a fi motivata de asa o galerie fantastica! Nesimtirea e mare! Poate ar trebui lasati singuri vreo 3-4 etape ca sa realizeze ca trebuie sa cistige respectul si dragostea celei mai frumoase galerii din Romania! Prostovanii astia de jucatori au impresia ca totul li se cuvine...Inca mai avem rabdare, dar si cind ne-o vom pierde...

zecs93
zecs93  •  06 Octombrie 2014, 14:43
Postat de putregaiu pe 06 Octombrie 2014, 09:14

Ce pepene s-a facut Florentin Petre. Mai are umpic si plezneste.

tu pleznesti limba romana saracu de tine, sigur ai facut karate cand erai mic de ai asasinato asa ???

cristinaco71
cristinaco71  •  06 Octombrie 2014, 13:37

RESPECT pentru ca va omagiati capitanul!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează