FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Borcea, şef în cantonament! » Acţionarul i-a urmărit pe dinamovişti la lucru

Cristi Borcea a urmărit și ieri ședința de pregătire a echipei, impresionînd prin tenul său bronzat de la Miami +4   FOTO
Cristi Borcea a urmărit și ieri ședința de pregătire a echipei, impresionînd prin tenul său bronzat de la Miami

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 21:12

Acţionarul ”cîinilor” i-a anunţat pe fotbalişti că va fi alături de ei în cantonamentul secund din Antalya, dar şi în primăvara competiţională.

De-abia revenit de 48 de ore în România, după jumătate de an petrecută la Miami, Cristi Borcea a fost în două rînduri la echipă în cantonamentul de la Săftica. Acţionarul care împlineşte marţi 42 de ani a avut vineri seară o discuţie cu jucătorii, iar ieri, alături de alţi oficiali ai grupării, printre care şi administratorul delegat Cornel Dinu, a urmărit jocul-şcoală al formaţiei.

După cuvintele de îmbărbătare la adresa elevilor lui Ciobi, preşedintele executiv le-a promis fotbaliştilor: "O să fiu alături de voi şi în primăvară, nu mai stau doar în America. Luptăm împreună ca să luăm titlul! Vă asigur că nu vor fi probleme cu banii, salariile vor fi plătite mereu la zi. Voi să fiţi cu gîndul doar la fotbal. O să vin şi-n cantonamentul din Antalya, în al doilea, cînd sînt 6 meciuri amicale. Oricînd aveţi probleme, discutăm, dar pînă atunci să vă văd doar la muncă!".

Mîine şi poimîine, Borceasperă să rezolve prelungirea contractelor lui Niculae, Dănciulescu, Munteanu, Bălgrădean, Rus şi Grigore. După aceea, acţionarul va pleca în America, soţia sa, Alina, fiind însărcinată. Borcea va reveni pentru cantonamentul din Antalya de la începutul lunii februarie, iar apoi va rămîne o perioadă în România, o dată cu începerea sezonului competiţional.

"Mi-era dor de Dinamo şi de jucători. Cred că dacă vor fi serioşi, vor fi campioni. Eu o să-i asigur de tot sprijinul meu, ei să lupte pe teren să învingă tot" (Cristi Borcea, acţionar Dinamo)

Amicalele "cîinilor" din al doilea stagiu din Antalya
6 februarie: Zimbru Chişinău
8 februarie: ŢSKA Sofia / Buducnost Podgorica
10 februarie: Ludogorets Razgrad
12 februarie: Videoton
14 februarie: Steaua Roşie Belgrad

Sepsi, prohibitiv

Roş-albii s-au arătat interesaţi de eventuala achiziţionare a lui Laszlo Sepsi, 25 de ani, jucătorul de care Poli Timişoara este dispusă să se dispenseze. Însă cînd au auzit că fundaşul stînga nu este dispus sub nici o formă să cedeze în privinţa salariului, care, anual, atinge 300.000 de euro, "cîinii" au renunţat urgent la idee. Dinamo agrea ideea de a-i plăti 300.000 de euro doar dacă echipa ajungea la toamnă în grupele Champions League, dar ardeleanul a refuzat varianta.

Kone, păsuit
Djakaridja Kone, 25 de ani, a primit încredere nelimitată din partea acţionarilor. Închizătorul a promis că va semna prelungirea contractului scadent în vară imediat ce va ajunge în România, mai ales că este de acord cu tot ceea ce i-au promis şefii. Kone va începe săptămîna viitoare, alături de "naţionala" Burkina Fasso, turneul final al Cupei Africii pe naţiuni.

Azi, la doctor
Din acest an, dosarul de licenţiere al fiecărei echipe va trebui să conţină şi o fişă medicală a tuturor jucătorilor, în care să apară rezultatele la EKG şi la ecocord. De aceea, dinamoviştii vor merge în această dimineaţă la Biomedica, în grupuri de cîte 5, pentru a fi consultaţi. "Cîinii" sînt primii din Liga 1 care fac testele respective.

Diabate, prezentat alături de un jucător de la Chelsea
Zie Diabate, 22 de ani, a trecut ieri testările medicale în Franţa, iar aseară urma să fie prezentat la Dijon (locul 16 în Hexagon), alături de cealaltă achiziţie a echipei, Gael Kakuta, adus împrumut de la Chelsea. "Sper ca în vară să fiu campion cu Dinamo şi să evit retrogradarea cu Dijon. N-o să uit niciodată Dinamo, m-a ajutat enorm în viaţă", a comentat ieri ivorianul.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
l0gan_1
l0gan_1  •  15 Ianuarie 2012, 13:51

BORCEA INVESTESTE 500 DE MII PE AN CUM SA I DEA LU SEPSI 300 DE MII!!SI MAI VRETI OAMENI LA STADION !!!!

oricare
oricare  •  15 Ianuarie 2012, 13:00

Nu intra asta nicaieri, cum nu intra niciun jmeker in RO. Nu intra aia care omoara oamnii cu masna, stiti cine intra? Amaratii care n-au niciun fel de aparare si moldovenii.

ulise940
ulise940  •  15 Ianuarie 2012, 12:15

N-o sa stai in America Borcica dar nici langa echipa, o sa stai dupa gratii unde ti-e locul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează