FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

FOTO Din Antartica la soare » Cei 13 oameni din trupa Oţelului au scăpat din trenul groazei

Casele s-au pierdut în întinderea nemărginită de zăpadă +4   FOTO
Casele s-au pierdut în întinderea nemărginită de zăpadă

Articol de - Publicat vineri, 10 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2012 20:55

Scăpaţi din trenul groazei, cei 13 oameni din trupa Galaţiului au trecut în numai cîteva ore de la zăpezile nesfîrşite din România şi multe grade sub minus la soarele şi temperaturile blînde din Spania, unde moldovenii sînt în cantonament.

Fotoreporterul Gazetei, Cristi Preda, singurul ziarist aflat în elicopterul care i-a scos miercuri din troiene pe jucătorii Oţelului, a surprins imagini zguduitoare din zona Făurei şi împrejurimi, unde campionii erau blocaţi. Sate aproape complet înghiţite de zăpadă, depozite din care nu se mai văd decît acoperişurile, linii de tren blocate din cauza podurilor de zăpadă înălţate de viscol peste şine. Tabloul la scară redusă al unei Românii prinsă în capcana albă, în care aproape nimic nu mai mişcă. Ieri, la amiază, la Făurei se înregistrau -11 grade şi oraşul era încă prizonierul nămeţilor.

Teleportaţi printre palmieri şi la 11 grade
Asta în timp ce, la 24 de ore de la salvarea din trenul groazei, în care au petrecut 44 de ore, cei 9 jucători ai Oţelului ieşeau la antrenament la Oliva Nova ( Spania), unde trupa lui Dorinel se află în cantonamentul de lîngă Valencia. Iar viaţa arată altfel în Peninsula Iberică: palmieri, soare şi 11 grade Celsius.

3.195 de km este distanţa între Făurei şi Oliva Nova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close