FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

FOTO Rapidiştii şi-au ironizat rivalii, dinamoviştii au lipsit de pe stadion: "PSD în ADN"

Din rațiuni de securitate, în tribune n-au avut voie decît 4.000 de oameni, mai puțin de un sfert din capacitatea normală a stadionului +2   FOTO
Din rațiuni de securitate, în tribune n-au avut voie decît 4.000 de oameni, mai puțin de un sfert din capacitatea normală a stadionului

Articol de - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 23:47

Dintr-un derby de tradiţie care pornea o luptă între ultraşi de multe ori cu o săptămînă înaintea partidei, acum a rămas doar istoria. Aseară, tribunele goale au îngreunat parcă şi mai mult situaţia în care se află clubul din Giuleşti.

Dacă acum cîţiva ani stadionul Valentin Stănescu se umplea pînă la refuz la meciurile cu Dinamo şi jucătorii auzeau cu greu indicaţiile secunzilor de la încălzire, aseară a fost o atmosferă ce te făcea să-ţi aduci cu greu aminte de derby-urile de altădată. Galeria dinamovistă a lipsit cu desăvîrşire, cea rapidistă a stat în tribuna a II-a, acolo unde s-a mutat singură după un conflict izbucnit între două grupări ale ei.

Coregrafiile grandioase din anii anteriori au fost astfel înlocuite cu cîteva petarde şi fumigene, însoţite de mesaje ironice la adresa fanilor din Ştefan cel Mare: "Am vrut să vă scriem nişte mesaje, dar sînteţi cu ochii doar pe sondaje", făcînd astfel referire la faptul că galeria lui Dinamo, aproximativ 5.000 de "cîini", s-a aflat în tribunele Arenei Naţionale pentru a-l susţine pe Victor Ponta în ziua în care acesta şi-a lansat candidatura într-un mod grandios.

În plus, alb-vişiniii din tribune au afişat şi nişte pancarte pe care au scris: "Aveţi PSD în ADN!". Parafrază după "FCD în ADN".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  15 Decembrie 2015, 21:25

ascultati ce spun acum cei de pe DOLCE..."uitati-va la cei de la Astra cum refuza jocul, nu alearga..." no comment

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Septembrie 2014, 03:10

np.. dinamo i-a ironizat pe tabela : o-3 si n-am cuvinte...))

zecs93
zecs93  •  29 Septembrie 2014, 00:38

Si noi am scos un banner stiu ca era atarnat la stefan cel mare: Rapidistii sunt certati cu apa si sapunu :))))))))))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează