FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

FOTO "Şepcile roşii" au pătruns pe "Drumul Oaselor" cu speranţa că vor rămîne în Liga 1

FOTO: Eduard Apostol +1   FOTO
FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 23 iunie 2013 12:46

Ionel Ganea şi-a dus jucătorii la munte, la Poiana Braşov, pentru antrenamente la sînge. Toţi componenţii echipei ardelene, de la antrenor şi pînă la ultimul fotbalist, sînt siguri de un singur lucru: "Echipa va rămîne în prima divizie!".

"Sepcile roşii" aşteaptă decizia de la TAS pentru a rămîne în Liga 1,  însă clujenii au luat in piept, azi de dimineaţă, pantele din Poiană cu gîndul că vor avea un sezon de toamna peste cel de primavară. Bineînteles, conform aşteptărilor lor, tot în prima ligă.

Ganezu a împărţit lotul în două. Prima garnitură a fost condusă de Constantin "Sensei" Niculae. Îndepărtat de la Dinamo, preparatorul fizic este angajat la U Cluj şi i-a dus pe jucători pe celebrul deja "Drumul Oaselor" din Poiana Braşov, un traseu montan dificil, pe care s-au antrenat şi cei de la Dinamo, în luna ianuarie. Al doilea detaşament al echipei l-a avut în frunte pe Ganea, care nu şi-a arătat deloc vîrsta de 39 de ani, antrenîndu-se cot la cot cu jucătorii.

Vremea s-a încălzit şi în Poiană, ajungând chiar la 28 de grade la prînz, ceea ce a ridicat şi mai mult pulsul sportivilor. Iar clujenii au avut concurenţă: un grup impresionant de ciclişti ce participau la o întrecere pe pantele din zonă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
torque1981
torque1981  •  27 Iunie 2013, 11:27

PASTRATI U Cluj in prima liga

oxichinolin
oxichinolin  •  23 Iunie 2013, 19:17

Haide U !

silvercloud
silvercloud  •  23 Iunie 2013, 18:08

Eu nu am nici un dubiu!! "U" Cluj poate si trebuie sa se afle in prima liga a fotbalului romanesc !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează