FOTBAL  »  Superliga  »  CONFERINŢĂ DE PRESĂ

FOTO Un fotbalist din Liga 1 s-a prezentat cu ochii vineţi în faţa jurnaliştilor: "A fost un ceas rău şi mi-am luat-o"

Articol de - Publicat miercuri, 18 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 martie 2015 15:57

Fundaşul celor de la FC Botoşani, Andrei Patache, a ajuns cu ochii vineţi la conferinţa de presă premergătoare partidei de vineri cu ASA Tîrgu Mureş.

Jucătorul botoşănean s-a arătat mirat de faptul că Mengolo nu a fost eliminat în partida de ieri de la Cluj, scor 0-0, atunci cînd l-a lovit cu cotul în figură. Andrei Patache a ajuns la spital, iar jucătorul Universităţii nu a primit nici măcar cartonaş galben.

"A fost un ceas rău şi mi-am luat-o. E bine că nu e atît de grav. În prima fază mi s-a spus că e rupt, dar se pare că e doar puţin deplasat. A fost norocul meu, pentru că am scapat destul de ieftin la ce lovitură am primit. M-am dus să fac presiune pe el şi m-a simţit în spate, iar cînd s-a întors m-a lovit cu cotul. Nu ştiu dacă a fost intenţie sau nu, dar lovitura a fost direct în nas. Am vorbit după meci cu Mengolo şi mi-a zis că nu m-a simţit şi din întoarcere m-a lovit.

A fost un meci destul de dur ieri, chiar peste măsură şi de la ei nu a fost sancţionat nimeni. Pînă acum nu am avut probleme cu arbitrii, dar meciul de ieri a fost cam ostil. Nu sînt eu în măsura să-mi dau cu părerea, dar la mine curgea sînge ca la robinet şi vine arbitrul, se uită şi mi-a zis că m-a atins din întoarcere şi nu m-a vazut. Nu e asta o explicaţie pînă la urmă. Că m-a vazut sau nu, el m-a lovit pînă la urmă. S-au chinuit cinci minute să-mi opreasca sîngerarea', a declarat Andrei Patache.

Cei de la FC Botoşani cred că nu s-au facut prea multe presiuni pe această faza pentru că sînt o echipă mică, ei amintind de meciul dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua, cînd imediat după meci s-a discutat doar despre accidentarea lui Raul Rusescu.

"E inadmisibil aşa ceva. Şi eu am lovit, dar la mine nu a ieşit sînge. E incredibil cînd am auzit că Andrei Patache s-a dus să se lovească de cotul adversarului. E prea mult. Eu am greşit şi am plătit, sper să nu se mai întîmple.", a spus şi căpitanul Florin Acsinte, cel care revine după o suspendare de două etape.

Medicii i-au recomandat lui Andrei Patache o pauză de 7 zile, însă jucătorul născut chiar în oraşul Botoşani vrea să intre pe teren în meciul cu ASA Tîrgu Mureş.

"O să discut cu staff-ul şi voi vedea ce voi face. E clar că îmi doresc să joc şi să ajut echipa. Să văd dacă fac rost de o mască, pentru că fără mască nu pot juca", a incheiat Patache.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
yahoo.22.
yahoo.22.  •  18 Martie 2015, 17:05
Postat de steauaucl pe 18 Martie 2015, 16:25

:)))))))))))))))))))))))) aa e la dinamo ????? credeam ca numai la rapid , suporterii dau lecti la jucatori !!!

Ce dau ma?:))))) lecti?Ce-s alea?:))

nicorici_florentina
nicorici_florentina  •  18 Martie 2015, 16:47
Postat de dora pe 18 Martie 2015, 16:04

Am auzit ca arbitrul G Radulescu o facut praf meciul...ce asa mare suparare pentru un ochi vinetiu. Ori l-o batut nevasta pi Patachi?

Daca il bateam eu, nu il loveam atat de tare!

nebraska
nebraska  •  18 Martie 2015, 16:30
Postat de redshow pe 18 Martie 2015, 16:26

Intra cu ASA pe riscul lui. De-i pune Gaby Killer Muresan gand rau, doi ochi vineti sunt pistol, cu apa :))))

:))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează