FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID, AZI, 21:30, DIGI 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

FOTO Vasluienii mizează pe plusul de pregătire în faţa Rapidului: "Va fi greu, dar trebuie să batem"

Articol de , - Publicat luni, 22 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 iulie 2013 12:36

Noua achiziţie a FC Vaslui, Nuno Viveiros, consideră că partida cu Rapid din prima etapă este una dificilă, însă speră ca plusul de pregătire al vasluienilor să cîntărească foarte mult în joc şi să fie decisiv pentru echipa sa.

“Sîntem pregătiţi pentru noul sezon. Cu Rapid va fi un meci greu. Acasă trebuie să batem neapărat. Avem un plus la capitolul pregătire şi ne dorim un debut cu dreptul”, a spus Nuno Viveiros.

Mijlocaşul este încîntat să lucreze cu antrenorul Ilie Stan, căruia îi doreşte viaţă lungă pe banca Vasluiului: “Este un tehnician ambiţios. Sperăm să facem treabă şi să fie cît mai bine la Vaslui”.

Mijlocaşul lusitan îşi mai doreşte ca formaţia sa să rămînă pe podiumul ligii şi după noul sezon, considerînd că are un lot valoros, capabil de performanţă. “Vaslui a fost întotdeauna aproape de un trofeu, iar în acest an sperăm să ni se împlinească visul de a cîştiga un trofeu”, a conchis Nuno Viveiros.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dreamer123
dreamer123  •  23 Iulie 2013, 01:26

uite ca I ati si batut

jebbadiah1
jebbadiah1  •  22 Iulie 2013, 11:44

Hai Vasluiul 2-0 !!!! GG

Vezi toate comentariile (2)
Comentează