FOTBAL  »  Superliga  »  POLI, GLORIA ŞI BIHOR FĂRĂ LICENŢĂ

FRF trimite în atac cuplul Duru-Stîngaciu: mîine încep audierile la TAS în cazurile Poli, Gloria şi Bihor

Cluburile lăsate fără licenţă de FRF aşteaptă colacul de salvare de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne
Cluburile lăsate fără licenţă de FRF aşteaptă colacul de salvare de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne

Articol de - Publicat marti, 12 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 12:02

În războiul licenţelor judecat de TAS, FRF va fi reprezentată de cuplul Viorel Duru şi de Adrian Stîngaciu. Poli Timişoara suspectează federaţia că dezavantajează o dată în plus clubul prin faptul că expediază abia azi documentaţia federală. Gheorghe Chivorchian: ”Cînd să mai studieze tribunalul actele de la dosar?”


Războiul licenţelor se apropie de punctul culminant: miercuri încep audierile la TAS, urmînd ca săptămîna viitoare să vină şi verdictul. Deocamdată, la tribunal au fost convocate pentru depoziţii cele cinci tabere implicate: FRF, UEFA, Timişoara, Bistriţa şi Bihorul.

Federaţia va fi reprezentată de Viorel Duru, şeful sectorului de licenţiere, şi de Adrian Stîngaciu, de la departamentul juridic. Plus un translator, care va ajuta la comunicarea cu instanţa. Duru: "Vom pune pe tapet întreaga desfăşurare a procesului de licenţiere şi vom explica inclusiv presiunile politice, mediatice sau manipulările care s-au produs în toată această perioadă".

Dinspre Timişoara, preşedintele Gheorghe Chivorchian lărgeşte frontul cu FRF: "Ca să vedeţi cît de mult îi interesează binele fotbalului românesc şi al lui Poli în special, aflaţi că federaţia trimite abia azi documentaţia la TAS pe tema licenţelor. Ce timp să mai aibă acei oameni să studieze dosarele? Noi le-am expediat de săptămîna trecută. Văd că acum aşa se lucrează la FRF: s-a inventat povestea asta cu licenţa, îl bagă la înaintare pe Duru şi sancţionează pe cine nu e cuminte!".

Instanţa care va judeca dosarele Timişoara - Bistriţa - Bihor va fi formată din trei judecători: preşedintele este italian, Poli a desemnat un elveţian, iar FRF un italian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Iulie 2011, 15:32
Postat de varza00 pe 12 Iulie 2011, 13:51

Da ma, da macar iti cere buletinul si cand vede ca esti mancator de supa de dovleac ti-l inapoiaza cu scarba, multa scarba.

se vede ca nu ai iesit niciodata de la tine din sat.....ce 'buletin' iti cere intre tarile din vestul Europei la trecerea granitei baietel? Stai jos, nota 3...

widoqq
widoqq  •  12 Iulie 2011, 14:38

Daca se demonstreaza ca hotii de la FRF au furat o pe Poli ,o sa aiba musafiri in Bucuresti..cam..20000! Ce zici Nasule!?

viorescu
viorescu  •  12 Iulie 2011, 14:06

Cum, frf se apara cu doi "atacanti"?? Ei vor fi practic in postura de piriti!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează