FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Frunză a semnat cu Oţelul, adversarul în faţa căruia a fost suspectat de "blat"

Frunză a efectuat ieri deja primul antrenament cu noua lui echipă
Frunză a efectuat ieri deja primul antrenament cu noua lui echipă

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 22:11

Sorin Frunză s-a transferat tocmai la echipa împotriva căreia a fost acuzat de Marius Şumudică în urmă cu 3 luni că nu şi-ar fi apărat corect şansele


Marius Şumudică a presimţit încă din primăvară că Sorin Frunză are o simpatie pentru Oţelul. În partida de la Galaţi pierdută de Rapid cu 1-0 mijlocaşul stînga de 33 de ani a început ca titular şi a fost scos de pe teren după 56 de minute pentru că prestaţia lui a stîrnit suspiciuni giuleştenilor.

Gazeta a scris atunci că Şumi şi-a acuzat unii fotbalişti că nu au jucat la capacitate maximă, printre care şi pe Frunză, într-o discuţie cu suporterii avută după meci. Faptul că mijlocaşul care tocmai a semnat cu Oţelul avea o relaţie apropiată cu Dorinel Munteanu, cu care a colaborat şi la Vaslui, că este gălăţean la origine şi că soţia lui era angajată în oraşul de la Dunăre au alimentat suspiciunile tehnicianului. Frunză a evoluat şters la Galaţi, a jucat foarte puţine mingi şi a primit nota 5 în caseta partidei.

După acest episod, Şumudică s-a ferit pe cît posibil să mai conteze pe fotbalist. În următorul joc, acasă cu Dinamo, fostul ialomiţean nu a fost deloc introdus pe teren, chiar dacă Rapidul suferea pe benzi. În locul mijlocaşului lateral cu 5 meciuri în Liga Campionilor, antrenorul a preferat atunci să improvizeze în bandă cu Sburlea, de profesie atacant.

2 goluri şi tot atîtea pase de gol a reuşit Frunză în 24 de meciuri în Liga 1 la Rapid


"Nu am ce comenta în legătură cu acest subiect, nu mă mai interesează"
Marius Şumudică, fost antrenor Rapid

"Nu puteam să mai rămîn la Rapid dacă nu aveam şanse să joc"
Sorin Frunză, mijlocaş Oţelul

"Pe Sorin l-am avut sub comandă şi la Vaslui şi am fost mulţumit de el. Calitatea lui fotbalistică m-a făcut să-l aduc şi la Oţelul"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

La Vaslui a fost suspectat de blat împreună cu Dorinel
În 2008, Dorinel Munteanu şi Sorin Frunză au fost daţi afară de la Vaslui după meciul pierdut de galben-verzi pe teren propriu cu Steaua (0-1). Adrian Porumboiu i-a acuzat că ar fi trucat partida, afirmînd la un moment dat: "Nu ştiu de ce Frunză nu a ajuns la Steaua, mai ales că steliştii aveau legături cu el, şi-au făcut intrarea la meciul cu noi din 2008". La un an distanţă, Frunză a cîştigat titlul cu Unirea Urziceni şi l-a ironizat pe patronul vasluian: "Vreau o dedicaţie pentru Porumboiu, că a lăsat un «vînzător» ca mine să iasă campion. Îţi mulţumesc, nea Adi!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
mateiserban
mateiserban  •  23 Mai 2012, 18:34
Postat de w1nk pe 13 Iunie 2011, 03:35

Articolul spune tot despre Dorinel :)) si cate putin despre Frunza. A avut dreptate Sumudica.

cum ai facut sa ai 10146 de like-uri? wow))))))))))))

ciprian73
ciprian73  •  13 Iunie 2011, 20:40
Postat de bogdan1407 pe 13 Iunie 2011, 15:09

lasa ca o sa se vada otelu in liga:))) dak fac un punct sa zica merci:-J acu sunt smekeri,jucam in ucl ,suntem cei mai buni:)))penibili pur si simplu. credeti ca in ucl e ca in liga lu mitica blatomir:-J bateti craiova din offside cu ambele goluri, bateti branestiu la fel,nu jucati cu panduri da aveti 3-0....si asa mai departe. MIZERIA SI RAU FOTBALULUI ROMANESC CEL PUTIN ANU ASTA,OTELU!! se juca pe bune campioana merita sa fie timisoara. oricum este,pt foarte multi!

Timisoara a incrcat sa ne fure ca in codru in retur asa cum a facut-o si in tur, bragadiriule!!! A vazut o tara intreaga cum incearca sa fure Poliklinika Miti(ci)shoara(aekisto-rocaristo-bragadiriana) la Galati,dar si-au furat-o cu tot cu arbitri,fra/iere!!!! Cat te priveste pe tine,esti un frustrat vizibil,te rog ia-te de mana cu Jabba si uitati-va impreuna la formula 1,pregatindu-va in acelasi timp de Liga 3!!!

ciprian73
ciprian73  •  13 Iunie 2011, 20:02

Voi vorbiti de arbitraje, franarilor,NICIODATA de cand evolueaza Otelul in prima liga nu i-au fost anulate adversarei noastre 2(doua) goluri perfect regulamentare!!!Vezi meciurile Rapid-Pandurii tur -retur si dupa aceea sa vii sa comentezi,castravete tuci/uriu!!In meciul cu Branesti,Otelul a facut 2-0 in min. 57 prin Ibeh,gol anulat despre care nu vorbeste nimeni!In meciul cu Craiova,Paraschiv scapa singur cu 10 min inainte de primul gol si e oprit complt aiurea,gutuie prajita ce esti,iar S. Ilie e lovit violent(faza clara de rosu),fiind schimbat imediat!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează