FOTBAL  »  Superliga  »  DOAR STEAUA STĂ ÎN POZIŢIE DE DREPŢI!

"Gabriel Oprea vrea să cumpere Steaua cu 20 de milioane €!" :O

Articol de , - Publicat sambata, 09 ianuarie 2010 00:00

Scandalul dintre finanţatorul Stelei, Gigi Becali şi Ministerul Apărării Naţionale scoate la iveală lucruri extrem de interesante. După ce Gazeta Sporturilor a prezentat în detaliu situaţia dintre cele două părţi în ediţia de vineri a ziarului, aseară la Realitatea TV, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a făcut o declaraţie uimitoare.

"Din informaţiile mele Gabriel Oprea ar vrea să cumpere Steaua şi ă-i ofere douăzeci de milioane de euro lui Gigi Becali. Se pare că e mare criză de bani, e criză economică. Mai mult nu vreau să comentez", a declarat Corneliu Vadim Tudor aseră la Realitatea TV.

Becali: "O să le demonstrez eu generalilor din MApN cine e Becali!"

Aseară, Becali a reacţionat la declaraţiile pe care genealul Cătălin Zisu le făcuse pentru GSP. "O să le demonstrez eu generalilor din MApN cine e Becali! Ca să nu mă mai duc să cerşesc la Gabi Oprea, o să cer să activăm datoriile pe care le au faţă de mine. E vorba de creanţa pe care am cumpărat-o de la AVAS acum 7 ani. Dacă nu răscumpăram eu tribunele, scaunele şi lojele, acum nu mai exista nici un stadion. Vom reactiva respectiva datorie pentru că eu am cesionat practic clubul. Ei îmi cer mie 300.000 de euro pe an, eu le cer un milion pe an".

Gabriel Oprea: "Nu vreau să spun foarte multe pe marginea acestui subiect pentru că nu este problema mea"

Actualul ministru al Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a fost extrem de expeditiv ieri, cînd a fost contactat de GSP pentru a comenta acuzele lui Becali. "Nu vreau să spun foarte multe pe marginea acestui subiect pentru că nu este problema mea. Există o comisie a Ministerului Apărării care s-a ocupat de această problemă, cei de-acolo sînt în măsură să vă dea toate detaliile legate de noul contract de închiriere încheiat între clubul Steaua şi MApN. Nu eu am fost cel care a decis chiria", a declarat Oprea.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (55)
 •  09 Ianuarie 2010, 22:53

nimic ii mathja,la cei 16 ani pe care-i implineste emanuel anul asta ii mai destept ca tine oaie netunsa.

aureltg
aureltg  •  09 Ianuarie 2010, 20:41
Postat de emanuelm1994 pe 09 Ianuarie 2010, 16:10

Eu n-as da nici 2 mere stricate :)))

din fericire, nu conteaza parerea unui nimic, asa cum esti tu; un zero absolut!

aureltg
aureltg  •  09 Ianuarie 2010, 20:39
Postat de emanuelm1994 pe 09 Ianuarie 2010, 16:12

sa ramana si sa va f*ta tot clubu x(!!!!:)))))))))))

a terminat deja steaua. poate vreti un schimb de experienta

Vezi toate comentariile (55)
Comentează