FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / CORESPONDENŢĂ DIN POIANA BRAŞOV

GALERIE FOTO Armata Dinamo » Cum vor roş-albii să prindă Steaua aflată la 17 puncte în faţă

Comandoul dinamovist îl are în frunte pe veteranul Dănciulescu (36 de ani) +3   FOTO
Comandoul dinamovist îl are în frunte pe veteranul Dănciulescu (36 de ani)

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 ianuarie 2013 20:04

"Cîinii" înghit zilnic, pentru început, 20 de kilometri de alergare prin pădure, plus pante, după care trag tare la sala de forţă.

Treziiirea! Este ora 7:00 dimineaţa, ochii sînt cîrpiţi de somn. Afară încă e noapte, brrr!, e frig tare, dar "Tyson" încălzeşte deja autocarul de 10 minute. La 7:36 se pleacă preţ de un kilometru spre o veche pîrtie de schi. Stretching şi încălzire vreme de aproape un sfert de ceas.

La acest capitol, secundul Florentin Petre este şef de grup. Strigă şi-i îndeamnă pe cei cărora le-a fost coleg pînă mai ieri. Ţălnar supervizează cele două culoare de plecare în cursele de 12 kilometri.

Dănciulescu, şef de trib
Două grupuri de jucători se strîng la start. Dănciulescu, cu fularul alb-roşu la gît, este solicitat, aproape cu respect, de către antrenori, să treacă în fruntea "grupului de maiouri verzi". 'Hai, bre, dăm drumul la ceas!", a comandat liderul echipei. Ai lui, în grupul compact de la start, aveau să străbată primii distanţa de 12 kilometri în 59 de minute, cu un minut mai devreme decît se preconiza. Chiar şi Pulhac, care nu este vreun mare vitezoman, a ţinut ritmul, prefăcîndu-se că se vaită de gheaţa şi zăpada ce-i trosnesc sub adidaşi.

"Avioane cu reacţie vreau să fac din voi"
Vîntul rece pentru "cîini" ca victoriile Stelei în campionat străpunge fesurile jucătorilor, cagula lui Matei sau gleznele fine ale lui Raphael Stănescu, îndemnat de Ţălnar: "Hai, artistule, hai, dacă vrei să fii fotbalist!". Cînd vine panta de final, Bălgrădean scrîşneşte printre dinţi: "Aici e greu să mergi la pas, darămite să alergi!". Gata prima alergare! Autocar, căldură, ceai, masă, vitamine, relaxare, vorba vine relaxare!, şi al doilea antrenament, de la 11 jumate.

Pante de-ţi taie răsuflarea, Papa! Un cîine-lup din vecini se lasă mîngîiat de Florentin Petre şi de "Dochi", după care evită să mai privească "lansatele" prin zăpadă. Neaua "e tare, nici nu poţi alerga prin ea", strigă Alexe, Ţălnar nu e impresionat deloc: "Acum tropăiţi uşor, uşor. Mai încolo, peste cîteva minute, vreau să vă întindeţi aripile voastre frumoase şi să vă văd ca nişte avioane cu reacţie, să băgaţi fără milă!". Peste o oră, care e chin curat, se termină şi acest antrenament. Spre seară e sala de forţă, de unde scapă cine poate!

Programul zilnic al roş-albilor
Ora 7:00: Trezirea
Ora 7:30: Plecarea spre prima alergare
Ora 8:00: Alergare 12 kilometri vreme de o oră prin pădure
Ora 9:30: Micul dejun, urmat de o oră de relaxare şi somn
Ora 11:30: A doua şedinţă de alergare, de 8 kilometri, în pantă, vreme de o oră
Ora 13:30: Prînzul, urmat de relaxare şi somn
Ora 16:30: Forţă, la sală, timp de două ore
Ora 19:30: Cina, urmată de relaxare
Ora 23:00: Închiderea programului, somn

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (47)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  30 Ianuarie 2013, 09:36

nu noi trebuie sa-i ajungem pe ei. ei trebuie sa ne ajunga pe noi. daca vor reusi vreodata...

terminatorul2
terminatorul2  •  17 Ianuarie 2013, 16:53
Postat de zona_lipscani pe 17 Ianuarie 2013, 04:40

Bai ardelene ai incredere in mine . Eu sunt obisnuit cu hotii . Au vrut sa ma fure din carucior . De la virsta de o zi am fost inzestrat cu un pistol si aveam teaca la pampersi cu gloante . Andy e terminatorul . Cred ca e disable ca si fratsu imperatorul ca 24 din 24 stau pe gespe , facebook , my sport, prostsport, etc.. Astia nu au viata sociala .

Așa-i că ești prost ? : ))))))))) de bubui !! : )))))

andystar
andystar  •  17 Ianuarie 2013, 15:50
Postat de terminatorul2 pe 17 Ianuarie 2013, 15:14

Nebunul ăla crede că eu sunt tu , adică Andy !! : ))))) Proastă lume anul ăsta !!

A inebunit de tot atunci !

Vezi toate comentariile (47)
Comentează