FOTBAL  »  Superliga  »  CLUJ ARENA

GALERIE FOTO » Aşa arată Cluj Arena! Stadionul va fi gata la sfîrşitul lui septembrie

Lucările la Cluj Arena sînt pe ultima sută de metri +7   FOTO
Lucările la Cluj Arena sînt pe ultima sută de metri

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 16:16

Lucrările la Cluj Arena au intrat în linie dreaptă. Se montează ultimele scaune şi se lucrează intens la finisajele interne. În plus, faţă de proiectul initial, stadionul va beneficia şi de 20 de loje VIP. Acestea vor fi situate la tribunele I şi II şi vor avea între 9 şi 20 de locuri fiecare. Constructorul a luat în calcul amenajarea acestor loje la cererea expresă a patronului Universităţii Cluj, Florian Walter.

Stadionul va fi gata la finalul lunii septembrie, iar "U" va juca primul meci pe noua arenă împotriva Braşovului.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO DE LA CLUJ ARENA!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
gabriel1406
gabriel1406  •  08 Septembrie 2011, 12:54

nu e simetric fata de mijlocul terenului...asta nu imi place. Sau, poate, e o iluzie ? personal, nu-mi plac lucrurile asimetrice.

gixeco
gixeco  •  12 August 2011, 23:28

Daca se mai fac 2. unu la Timisoara si unu la Craiova ,putem sa visam la organizarea unui Euro. Bineinteles in colaborare cu Ungaria sau Bulgaria.

gixeco
gixeco  •  12 August 2011, 23:21

Ce daca are pista ,tot frumos e. Pe viitor poate se va organiza la Cluj vreun turneu Golden Leaguea,de atletism. Cum se face la Ostrava in Cehia sau Zurich cine stie? Ce? n-ar fi misto ?

Vezi toate comentariile (67)
Comentează