FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

GALERIE FOTO Cinci nume noi la antrenamentul Vasluiului » Probleme pentru bazilieni: "Nu sîntem obişnuiţi"

Ciobotariu a discutat cu Mboup +6   FOTO
Ciobotariu a discutat cu Mboup

Articol de - Publicat duminica, 16 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 februarie 2014 14:37

Ultimele achiziţii ale Vasluiului, Matias Abelairas, Mauricio Cuero şi Gil Bahia au efectuat primul antrenament în localitate.

Cei trei jucători au avut mari probleme de adaptare la frigul din România. Aceştia au căutat să se îmbrace cât mai gros, iar în pauzele din timpul antrenamentului şi-au ascuns mîinile de temperaturile scăzute, încercînd să se încălzească şi cu cîte un ceai fierbinte.

“Sînt jucători de care aveam nevoie. Ei vor trebui să se adapteze campionatului din România. Aceştia nu au evoluat pînă acum în Europa, însă uşor-uşor vor intra în ritmul echipei”, a spus Liviu Ciobotariu.

Achiziţiile vasluienilor sînt încîntate de noua echipă, unde speră să lase o impresie cît mai bună.

“Nu sîntem obişnuiţi cu temperaturi aşa de scăzute. E foarte frig. Însă, sînt încîntat că joc la o echipă din Europa. Sper să fac o treabă cît mai bună aici şi cei care au avut încredere în mine să fie mulţumiţi”, a spus Gil Bahia, noul fundaş dreapta al Vasluiului.

A revenit Sălăgeanu
Liviu Ciobotariu se va baza pentru cea de a doua parte de campionat şi pe serviciile lui Adrian Sălăgeanu, rechemat la echipă, după ce, iniţial, a fost pus pe lista de transferări.

De astăzi, Adrian Sălăgeanu a reintrat în programul normal de pregătire al FC Vaslui. În urmă cu cîteva săptămîni, fundaşul vasluienilor a fost exclus din lot şi trimis acasă din Antalya, pentru a se antrena de unul singur. El a încercat să se transfere la o altă echipă, însă fără succes. Sălăgeanu se află în litigiu cu formaţia vasluiană, după ce comisiile LPF l-au declarat liber de contract, decizie atacată de FC Vaslui cu recurs.

Fundaşul de 30 de ani susţine că are de recuperat anumite bonusuri de performanţă, însă în contractul acestuia scrie că trebuie să joace 70% dintre meciuri pentru a primi un anumit bonus. Chiar dacă el a jucat 16 din 19 meciuri în prima parte a campionatului, conducerea vasluienilor a înaintat un recurs, în care spune că procentajul respectiv se aplică la întregul sezon, astfel că Sălăgeanu nu are şanse să bifeze prezenţele necesare.

Noul atacant al vasluienilor, Pape Cherif Mboup, a făcut cunoştinţă cu tehnicianul Liviu Ciobotariu, Însă jucătorul are de tras pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică.

Mboup şi-a cunoscut noii colegi
Pape Cherif Mboup a făcut cunoştinţă cu noii săi colegi. Aceştia l-au primit foarte bine pe senegalez. El a avut şi o discuţie separată cu antrenorul Liviu Ciobotariu. Atacantul are carenţe în pregătirea fizică, după ce nu s-a mai antrenat de mai bine de o lună. Tehnicianul vasluienilor l-ar fi dorit să-l aibă În pregătiri încă din stagiul din Antalya, aşa că jucătorul are şanse minime de a prinde un loc În lotul galben-verzilor, senegalezul avînd nevoie de cel puţin trei săptămîni pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică.
“Avem soluţii În atac. Îl avem pe Mike Temwanjera, care s-a pregătit foarte bine În Antalya. Liviu Antal poate să joace În faţă. Îl mai avem pe Pătulea, care a intrat foarte bine în ritmul echipei. Mai e Buziuc, care m-a impresionat în stagiul de pregătire. Dacă o să mai avem încă un atacant, atunci va fi foarte bine şi pentru echipă”, a spus Liviu Ciobotariu.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
psyk3
psyk3  •  17 Februarie 2014, 12:42
Postat de draxter pe 16 Februarie 2014, 17:43

Gil Bahia

Ahmed Samir Farag

draxter
draxter  •  16 Februarie 2014, 17:43
Postat de psyk3 pe 16 Februarie 2014, 17:07

da egipteanul ala..?

Gil Bahia

psyk3
psyk3  •  16 Februarie 2014, 17:07
Postat de draxter pe 16 Februarie 2014, 16:34

Matias Abelairas, Mauricio Cuero ,Gil Bahia si Pape Cherif Mboup=4 , sa intelegem ca Salageanu este nume nou la Vaslui?

da egipteanul ala..?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează