FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNMORMÎNTARE

GALERIE FOTO Dănciulescu a participat la înmormântarea suporterului dinamovist: "Eu nu mă regăsesc în acest fotbal"

Foto: Raed Krishan +17   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 27 august 2016 18:46

Adrian Daniel Matei (18 ani), suporterul dinamovist ucis după meciul cu Steaua, a fost înmormântat astăzi 

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a participat și el la înmormântarea tânărului și s-a declarat de-a dreptul frustrat de situația în care s-a ajuns.

"Simt durere, frustrare. E o dramă și sper ca toți cei vinovați să plătească pentru că au fost mai mulți. Sper să se afle adevărul, ce participare a avut fiecare și să plătească. Dacă asta înseamnă să ții cu o echipă de fotbal și să se ajungă aici, eu nu mă regăsesc în acest fotbal", a declarat Dănciulescu pentru GSP.ro.

Pe lângă Ionel Dănciulescu, la funerariile lui Adrian Daniel Matei au participat și câteva zeci de suporteri dinamoviști.

CUM A MURIT ADRIAN

Adrian a fost lovit în cap cu un baston telescopic în timp ce se întorcea de la meciul Steaua - Dinamo (1-1), care a avut loc săptămâna trecută. Dinamovistul a încercat să sară în ajutorul unui alt suporter al "câinilor", care era agresat de un grup de suporteri rivali.

Principalul suspect a fost reținut de polițiști, iar alte 3 persoane sunt cercetate în stare de libertate (detalii AICI).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 August 2016, 21:10
Postat de a.c.a.b_st pe 27 August 2016, 19:40

Opriți comentariile la acest articol, inainte să fie prea târziu.

Ai dreptate, o sa se gaseasca cu siguranta cel putin un troll care sa zica o prostie. Dumnezeu sa-l odihneasca pe pusti! Indiferent daca sunt stelisti, dinamovisti, rapidist, extraterestrii, vinovatii trebuie sa fie adusi in fata justitiei..

doru5
doru5  •  28 August 2016, 08:25

Culmea ca "principalul suspect" e de fapt rapidist ... Dar nu conteaza , nemernici sunt intre suporterii fiecarei echipe. Oameni redusi mintali , capabili de acte de violenta impotriva unor alti oameni doar pentru ca tin cu late echipe. Astfel de oamnei nu au ce cauta printre noi , la puscarie cu ei!!!!

bumbabum
bumbabum  •  27 August 2016, 23:05

Dumnezeu sa-l ierte ! Si putere familiei, pt ca ei sunt cei ce raman cu suferinta. Restul e apa de ploaie :( Si da, inchideti comentariile. Ar fi pacat sa se ajunga la cine stie ce aberatii.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează