FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, SÎMBĂTĂ, ORA 20:20, ÎN DIRECT PE ANTENA 1/GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

GALERIE FOTO Dinamo s-a antrenat în premieră pe Naţional Arena » ”Fuge mingea ca nebuna”

Miercuri seara, Niculae s-a luptat şi cu adversarii, şi cu terenul dificil +15   FOTO
Miercuri seara, Niculae s-a luptat şi cu adversarii, şi cu terenul dificil

Articol de - Publicat vineri, 02 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 martie 2012 20:49

Marius Niculae le-a povestit colegilor cum e terenul de pe Naţional Arena pe care dinamoviştii joacă în premieră mîine, contra medieşenilor.

Roş-albii au făcut cunoştinţă aseară cu Naţional Arena, pe care vor juca în premieră sîmbătă seara, de la ora 20:20, contra Mediaşului, meciul fiind în direct şi la Antena 1, şi la GSP TV.

La primul antrenament, "cîinii" au fost impresionaţi de impozanţa arenei, însă gazonul le-a displăcut elevilor lui Ciobotariu. Marius Niculae, singurul dinamovist care a jucat miercuri seară în tricoul roşu al "naţionalei" în amicalul cu Uruguay (1-1), îi avertizase în prealabil: "Terenul nu e extraordinar, din contră, nu e nici tare, nici moale. Iar cea mai importantă chestie, la care trebuie să avem grijă: alunecă mingea incredibil, fuge ca nebuna! Am vrut să-i dau o pasă lui Daniel Niculae, n-am lovit-o foarte tare, dar s-a dus ca din puşcă".

Vezi mai jos GALERIE FOTO
de la primul antrenament al lui
Dinamo pe Naţional Arena!

După amicalul cu sud-americanii se formaseră deja cîteva gropi pe suprafaţa terenului, pe care proprietarii arenei au încercat să le repare încă de ieri. "Am fi preferat să jucăm în Ştefan cel Mare, însă, probabil, chiar şi aşa, la această oră, gazonul de pe Naţional Arena e superior celui al nostru. Chiar dacă e alunecos, trebuie să stăpînim mingea, nu ne vom face de rîs", au comentat "cîinii" la finele şedinţei de pregătire.

20.000 de euro a plătit Dinamo pentru închirierea Naţional Arena, avînd repartizat primul inel, cu aproximativ 20.000 de locuri

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Armistiţiu cu fanii
După antrenamentul de aseară, întreaga echipă avea stabilită o întîlnire cu 10 dintre liderii suporterilor, pentru a face pace înaintea startului returului. În prealabil, în week-end-ul trecut, Marius Niculae şi Florentin Petre au avut un meeting cu cîţiva ultraşi şi au decis să facă pace în folosul formaţiei. "Fanii au ce au cu acţionarii, dar echipa trebuie încurajată. Mai ales în start de sezon, pe Naţional Arena, cu Mediaşul. Ar fi frustrant să fie o atmosferă rece. Trebuie să avem galerie, să punem presiune pe adversar", au spus ieri jucătorii. S-a convenit ca acţionarii să nu vină la întîlnie.

"Nu joacă banderola"
Ionel Dănciulescu a declarat ieri că nu-i afectat de faptul că nu mai este primul căpitan al echipei, banderola fiind purtată acum de Marius Niculae: "Am lucruri mai importante de făcut la Dinamo decît să vorbesc despre acest subiect. Nu joacă banderola, ci picioarele mele, eu mă concentrez pe fotbal. Marius e îndreptăţit s-o poarte. Nu sînt supărat, sper să îmi ajut echipa ca şi pînă acum".

"Danciu" îşi laudă rivalul
Dănciulescu a vorbit şi despre "subiectul Platini", mai ales că au apărut comentarii cum că brazilianul a venit să-l înlocuiască pe veteranul de 35 de ani în primul "11" al roş-albilor: "Michel este un jucător bun, e nevoie de fiecare dintre noi pentru a redeveni campioni. Toţi din lot trebuie să fim concentraţi, că nu se ştie cînd sună alarma şi se apelează la noi. Eu pun în faţă interesul echipei, sînt sigur că vor juca aceia care vor fi în formă. Platini s-a integrat foarte bine, face parte din familia Dinamo".

"Dinamo - Gaz Metan 4-0"
Faţă de meciul tur cu Gazul, cîştigat de bucureşteni cu 5-0, în primul "11" al lui Dinamo vor apărea numai două modificări, din echipă dispărînd Torje şi Diabate. Atunci au marcat Cătălin Munteanu, Dănciulescu, Niculae (2) şi Torje, dar "Piticul" e acum la Udinese. Mijlocaşul dreapta nu şi-a uitat colegii: "Cred că Dinamo o va învinge iar pe Gaz Metan. Mi-ar plăcea să-i văd pe lista marcatorilor pe Niculae, Dănciulescu, Alexe şi Moţi, aş vedea un 4-0".

Inbox
- Marius Niculae, o bară în amicalul "naţionalei" cu Uruguay (1-1), a fost schimbat la pauza meciului, întrucît aşa era înţelegerea dintre oficialii primei reprezentative şi cei dinamovişti. Bălgrădean şi Grigore au fost doar rezerve.
- Kone era aşteptat aseară să revină după ce-a jucat cu "naţionala" Burkina Faso în amicalul cu Maroc (0-2).
- Roş-albii vor intra de azi în cantonament pentru meciul de mîine cu Gaz Metan.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  02 Martie 2012, 11:50
Postat de red77 pe 02 Martie 2012, 07:24

tu semianalfabet cum esti ti-ai gresit si nickul ! ai vrut sa scrii TERMINATUL dar ti-a iesit terminatorul .

mai si comenteaza numai de DINAMO, probabil ca de oile lor nu mai e nimic de zis!

red77
red77  •  02 Martie 2012, 07:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

tu semianalfabet cum esti ti-ai gresit si nickul ! ai vrut sa scrii TERMINATUL dar ti-a iesit terminatorul .

the_cezar
the_cezar  •  02 Martie 2012, 05:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

sunt cu oi,pasuni grase si ciobani fara multa scoala

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close