FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GALERIE FOTO / Eric s-a căsătorit! Familia brazilianului a fost prezentă

Articol de - Publicat sambata, 28 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 28 mai 2011 16:06

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira însoţit de viitoarea sa mireasă,handbalista Cosmina Dancu,au ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă în jurul orelor 12,45, unde au fost aşteptaţi de aproximativ 70 de persoane.

Cei doi însurăţei au ascultat cu atenţia ceremonia de oficiere a căsătoriei iar după un sfert de oră au primit livretul de familie. "Am avut emoţii foarte mari,doar se vede şi pe mine.A fost un moment foarte important pentru noi,sînt foarte bucuros,parcă aş fi marcat în finala Cupei Mondiale în minutele de prelungire",a spus vizibil emoţionat Eric.

La eveniment au putut participat mama, unchiul, mătuşa şi sora brazilianului veniţi tocmai din Brazilia.

Atacantul a fost felicitat şi de colegii săi, Pîrvulescu şi Alex Munteanu.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
wollt_rider
wollt_rider  •  30 Mai 2011, 20:54

Casa de piatra

wollt_rider
wollt_rider  •  30 Mai 2011, 20:57

Casa de piatra

blue_sky
blue_sky  •  28 Mai 2011, 21:59

Deci Eric va fi cetatean roman in curand.O solutie buna pentru echipa nationala, pentru viitorul antrenor ca Razvan e pe faras.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează