FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Galerie FOTO Facebook-ul e vişiniu! Giuleştenii se promovează intens pe cea mai cunoscută reţea socială

Jucătorii Rapidului în timp ce inspectau gazonul +11   FOTO
Jucătorii Rapidului în timp ce inspectau gazonul

Articol de , - Publicat vineri, 09 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 decembrie 2011 20:02

Rapid e prima echipă de la noi care a preluat modelul de afară şi a început să folosească intensiv platforma de socializare pentru a-şi ţine la curent suporterii cu informaţii şi poze în timp real.

Cei care au accesat în ultimele ore pagina oficială de Facebook a Rapidului au putut trăi partida de Cupă cu Pandurii (2-0) prin imagini foto şi amănunte de ultimă oră. Preluînd modelul marilor cluburi din afară, conducerea giuleşteană a decis să apeleze la o strategie pentru a veni cît mai aproape de fani: le-au oferit acestora fotografii şi informaţii în timp real dinaintea, din timpul şi de după meciuri, iar cu partida de miercuri s-a bifat premiera.

Iniţiativa a avut mare priză în rîndul utilizatorilor alb-vişinii ai reţelei de socializare, care au luat cu asalt contul Rapidului şi au comentat savuros imagini inedite din vestiar, de la şedinţa tehnică dinaintea meciului sau de la bazinul unde are loc recuperarea după jocuri.

"Şi fotbaliştilor le-a surîs ideea, aşa că am zis să o punem în aplicare. E cea dintîi acţiune de acest gen de la noi şi sperăm ca ea să prindă în rîndul fanilor noştri" ( Horia Manoliu, director de marketing Rapid)

Vezi în galeria FOTO de mai jos cîteva imagini din viaţa de zi cu zi a Rapidului!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
cioban10
cioban10  •  11 Decembrie 2011, 15:48

Se vb de contul clubului, in care se afiseaza informatii si foto, chiar din interior. Nu vb de un cont facut de un suporter, cum sunt multe altele. Adica este administrat chiar de cineva din interior sau cu legaturi in interior.

eugenidm
eugenidm  •  10 Decembrie 2011, 03:33

EU NU POT SA COMENTEZ DECIT SA MA BUCUR. FELICITARI!

amicu
amicu  •  09 Decembrie 2011, 16:22
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 09 Decembrie 2011, 10:08

da...am vazut....chiar se promoveaza intens: Steaua- 87,827 fani Dinamo- 64,992 fani Rapid 12,504 fani Politehnica Timisoara - 11,539 fani

tu le ai cu cititul insa nu prea te ajuta intelectul sa si intelegi informatia...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează