FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

GALERIE FOTO L-au primit cu brațele deschise, dar nu l-au menajat deloc » Radu Petrescu s-a întors după o operație pe creier și a trecut testele fizice!

Horațiu Feșnic, George Găman, Sebastian Colțescu, Kyros Vassaras, Istvan Kovacs, Marius Avram, Radu Petrescu // Foto: Raed Krishan +22   FOTO
Horațiu Feșnic, George Găman, Sebastian Colțescu, Kyros Vassaras, Istvan Kovacs, Marius Avram, Radu Petrescu // Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 21:06

Kyros Vassaras și Alexandru Deaconu au sunat adunarea pentru reluarea sezonului competițional. Arbitrii FIFA, dar și cei de Liga 1, au fost prezenți azi la Buftea, unde au avut loc testele fizice. (DETALII PE LARG DESPRE OPERAȚIA LUI PETRESCU)

Singurul care a lipsit a fost Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român al momentului fiind delegat la un meci în Qatar. Oricum, Ovidiu va da testele la UEFA pe 31 ianuarie.

La examen a fost prezent și Radu Petrescu, revenit după o pauză de 8 luni, după ce-a suferit o operație pe creier! "Sunt bucuros și emoționat, dar trebuie să o luăm pas cu pas cu Radu. Pentru mine nu este este esențial să se recupereze rapid, ci să fie o recuperare corectă, atât mentală, cât și fizică. E un arbitru de top, a făcut o pregătire foarte grea ca să fie din nou la acest nivel. Nu vrea să renunțe! Pentru el arbitrajul e pasiune. Încet-încet își va reveni. Toate părțile care sunt implicate îl vor ajuta", a spus Vassaras.

După o încălzire de mai bine de 20 de minute și încurajat de colegi, Petrescu s-a descurcat bine și n-a avut niciun fel de probleme la verificările Comisiei. A trecut cu bine testele de viteză, dar și cele de rezistentă, unde alți "centrali" au tras din greu pentru a ajunge la final. "Sunt mult mai bine acum. Aștept să văd ce urmează pentru mine, fiindcă am traversat o perioadă foarte grea. Sunt fericit că am luat testele și-acum vom vedea. Arbitrajul e mai mult decât o pasiune, e o meserie pentru mine!", a declarat "centralul" de 35 de ani.

"Dacă cineva nu trecea acest test acum, nu era delegat la niciun meci cel puțin 30 de zile și le dădea iar la noua verificare. Arbitrii români dau cel puțin patru teste fizice pe an. Îi verificăm prin toate metodele. Suntem mulțumiți de ei"
Kyros Vassaras, președinte CCA

 LISTA arbitrilor FIFA din ROMÂNIA PENTRU 2018

Nume Anul nașterii Arbitru international
AVRAM Marius 1979 2010
COLȚESCU Sebastian 1977 2006
FEȘNIC Horatiu 1989 2017
GĂMAN George
1985 2017
HAȚEGAN Ovidiu 1980 2008
KOVACS Istvan 1984 2010
PETRESCU Radu 1982 2012

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionnis
ionnis  •  25 Ianuarie 2018, 14:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează