FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

GALERIE FOTO ”Lupii” au trecut cu brio testele fizice! » Un jucător de bază s-a alăturat "haitei"

FOTO: fcpetrolul.ro +8   FOTO
FOTO: fcpetrolul.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 15:02

La două zile de la sosirea în Antalya, fotbaliştii Petrolului au avut parte de prima evaluarea fizică, rezultatele dînd ocazia staff-ului tehnic să afle cu exactitate nivelul de pregătire la care se află echipa în acest moment.
”Lupii” au efectuat ieri testul IFT, prin care se evaluează viteza maximă aerobă (VMA) a fiecărui fotbalist, printre evidenţiaţi numărîndu-se Filip, Astafei, Satli, Teixeira şi Mustivar. Astăzi a fost prima zi în care Mircea Rednic a programat un singur antrenament.

Jean Sony Alcenat a ajuns ieri seară în Antalya, după ce a primit permisiunea conducerii de a veni direct în primul cantonament al iernii. La început, Alcenat va avea un program separat de pregătire, de readaptare la efort, şi abia după aceea va intra la antrenamente alături de ceilalţi colegi. Chiar şi în aceste condiţii, internaţionalul haitian va atinge parametrii fizici optimi până vinerea viitoare, cînd se va disputa primul amical contra lui Neftci Baku, informează site-ul oficial al clubului.

Mezinul lotului, juniorul Iulian Ilie, a impresionat de la primele antrenamente prin dezinvoltura şi implicarea de care a dat dovadă. La nici 14 ani împliniţi, ”micul Messi”, aşa cum este alintat de ceilalţi fotbalişti din lot, este deja un obişnuit al cantonamentelor alături de seniorii Petrolului, iar secundul Valentin Sinescu îi prevede un viitor promiţător: ”La vîrsta lui are o maturitate incredibilă. Se vede că are ABC-ul fotbalistic, nu îi e frică de joc, cere tot timpul mingea, aleargă, se luptă cot la cot cu ceilalţi. Mă bucur că Petrolul are grijă de un astfel de talent şi sperăm cu toţii că Iulian va ajunge un fotbalist important. Depinde doar de el să reuşească”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  18 Ianuarie 2015, 17:33

bun lotul, daca ramanea si mutu si hoban erau mai buni!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează