FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO Ora de Dinamo » "Cîinii" continuă campania de promovare a sportului în şcoli

Foto: FC Dinamo +6   FOTO
Foto: FC Dinamo

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 23 mai 2013 21:54

Astăzi a venit rîndul Şcolii Generale nr. 52 din Bucureşti să îi primească pe dinamovişti. "Cîinii" şi-au făcut apariţia în frunte cu "principalul" Cornel Ţălnar şi "secundul" Florentin Petre, moment în care micuţii suporteri echipaţi în culorile clubului şi cu postere în mîini au "erupt" de bucurie şi au început să scandeze numele favoriţilor.

Printre cei mai căutaţi pentru autografe au fost Ionel Dănciulescu şi Marius Alexe, care au făcut cu greu faţă solicitărilor. Antrenorul "cîinilor", Cornel Ţălnar, s-a arătat încîntat de această campanie:

"Mă bucur că persoanele din conducere au avut această iniţiativă de a ne aduce la această şcoală. Sînt sute de copii care iubesc Dinamo şi cred că ei vor fi viitori suporteri ai echipei. Sper ca unii dintre ei să vină chiar să joace pentru Dinamo".

Atacantul Marius Alexe şi-a amintit cu nostalgie de perioada în care, copil fiind vîna autograful lui Marius Niculae: "Sperăm să fie alături de noi aceşti copii şi să-i facem bucuroşi. Eu de la 10 ani sînt la Dinamo şi aici am rămas. Nu mai ştiu de la cine am luat autografe, dar ştiu că Marius Niculae era printre idolii mei. Avem poze şi eu, şi el din perioada în care venea alături de juniori. Eram foarte bucuros atunci".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (30)
victorgrosu_1982
victorgrosu_1982  •  23 Mai 2013, 22:33

Este doar un tip de campanie pentru promovarea imaginii clubului, organizata de departamentul de marketing al echipei Dinamo (care se pare ca exista, nu ca si pana acum). La fel cum altii aleg sa o faca prin intermediul Facebook-ului sau posturilor tv cu mentalitate de Cancan. Este un pas inainte pt. Dinamo si dovedeste ca Negoita are un proiect pe termen lung. Asa cum Steaua are acum antrenor si jucatori, noi avem conducere ;) Sunteti doar invidiosi!

fcgeo
fcgeo  •  23 Mai 2013, 22:02
Postat de mariansorin1983 pe 23 Mai 2013, 19:09

Nulitatile aste nu promoveaza sportul in scoli........se promoveaza pe ei. Se duc cu forta in scoli, neinvitati, si-i forteaza pe bietii copii sa le faca poze. Voi n-ati vazut ca intr-o scoala unde au fost ei ,un reporter il intreaba pe un copil ” ..si cu cine ai facut poze? ” la care copilul ” cu Tatarusanu, Chiriches si Rusescu ” :))))))))))))))))))) copii habar nu au ce jucatori sunt la Dinamo

SE PROMOVEAZA SI EI CUM POT,PENTRU CA TELEVIZIUNILE SUNT CAM CUMPARATE DE BECALI. ACOLO NU MAI AU ACCES,DECAT ATUNCI CAND ESTE PUTIN SCANDAL SI ATUNCI TREBUIE APROFUNDAT SUBIECTUL.STITI CUM E,DINTRUN AMARAT DE TANTAR FAC DITAMAI ARMASARUL,ELEFANTUL,RINOCERUL SAU MAMUTUL.

baietelu
baietelu  •  23 Mai 2013, 21:29

eu de mic am fost initiat si am invatat ce inseamna dinamo acum nu mai am inhibitii si mai simt bine si fara lubrifiant imi place cand ne strangem 300 de baietei si stam ingramaditi

Vezi toate comentariile (30)
Comentează