FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

GALERIE FOTO Pablo Brandan, la prezentarea oficială în tricoul lui CS U Craiova: "Îmi pare rău de ce am declarat cînd eram la Steaua"

FOTO: Bogdan Dănescu +3   FOTO
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 14:49

CS Universitatea Craiova şi-a prezentat astăzi cea mai recentă achiziţie, fostul stelist Pablo Brandan, care va purta numărul 14.

Argentinianul Pablo Brandan, care a trecut şi pe la Steaua, a fost dorit insistent de preşedintele executiv al Craiovei, Felix Grigore.

"A fost singura echipă care m-a vrut cu adevărat. Faptul că Felix e aici, dar şi proiectul m-a atras", a spus Brandan la conferinţa de presă.

Fotbalistul a încercat să se pună bine cu fanii olteni şi a spus că-i pare rău de declaraţia dată, la venirea în ţară, despre Steaua. Brandan a spus atunci că sufletul său rămîne la Steaua.

"Îmi pare rău de ce am declarat în legătură cu Steaua. Acum sînt cu familia mea, cu Craiova şi la ei îmi este sufletul", a încheiat argentinianul.

Dat fiind faptul că încă nu i-a sosit cartea verde şi nici nu este pus la punct cu pregătirea fizică, Brandan are şanse foarte mici să joace în etapa a treia, contra Viitorului.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (62)
stiintacv
stiintacv  •  06 August 2014, 16:55
Postat de stina pe 06 August 2014, 12:07

toate echipele din liga1 au in componenta, ceva ce clona nu are .....olteni....dar asta e un amanunt prea mic pt caprele din tribuna

ARE PE M/T/A ....DA FC MITITELU CE ARE?PE MAM/ELE FANILOR FCU LA PRODUS?

stina
stina  •  06 August 2014, 12:07

toate echipele din liga1 au in componenta, ceva ce clona nu are .....olteni....dar asta e un amanunt prea mic pt caprele din tribuna

forza.stiinta
forza.stiinta  •  06 August 2014, 12:07

darkdark, mai tii minte pariul pus cu mine? te credeam om de onoare, dar ce sa astept de la un boo''vean?

Vezi toate comentariile (62)
Comentează