FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO, MÎINE, ORA 20:00, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Găman nu vrea să joace luni: "N-aş vrea să retrogradez eu Ştiinţa!"

Găman e născut la Craiova şi, pînă să vină la Dinamo, a jucat doar pentru juveţi Foto: Raed Krishan
Găman e născut la Craiova şi, pînă să vină la Dinamo, a jucat doar pentru juveţi Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 07 mai 2011 22:00

Găman nu doreşte să joace mîine în Bănie, considerînd că ar fi nepotrivit ca el, oltean get-beget şi fost căpitan al Craiovei, să contribuie la decăderea "juveţilor"

Roş-albii joacă mîine seară în Bănie, de la ora 20:00, în direct la Antena 1, un meci al orgoliilor, iar dacă bat, oltenii sînt retrogradaţi. A început deja războiul psihologic, Adrian Mititelu avertizîndu-i pe Găman şi pe Bărboianu să nu aibă curajul să joace împotriva fostei lor formaţii. Pentru a evita eventuale conflicte, dar mai ales din raţiuni tactice, nici unul dintre cei doi apărători nu va juca împotriva Ştiinţei! Amîndoi s-au antrenat ieri cu echipa, au fost în cantonament, ar putea să facă deplasarea, deşi asta se va decide abia azi, dar au şanse minime să apară pe gazon. Bărboianu va fi înlocuit cu Rubio, mai ales că a bifat ca titular ultimele meciuri şi s-a acumulat oboseală fizică, în condiţiile în care n-a făcut organizat pregătirea de iarnă. Găman urmează să fie şi el menajat, el explicînd cititorilor Gazetei de ce nu ar vrea să joace mîine pe arena "Ion Oblemenco".


- Valerică, probabil ai auzit de avertizările lui Mititelu vizavi de tine şi de Bărboianu. Joci sau nu joci luni la Craiova?
- O să discut cu şefii de la Dinamo, cu domnul antrenor, dînşii decid.

- Dar tu ce simţi?
- Eu?! Sincer?! Eu nu aş vrea să joc!

- De ce?
- Din respect pentru Oltenia, pentru oamenii de acolo. Nu pentru Mititelu! Eu nu aş vrea să particip la retrogradarea Universităţii, fiindcă dacă Dinamo bate acolo, clubul din Bănie va retrograda. Şi cred că Dinamo are valoarea să învingă luni. Am fost căpitanul acelei formaţii, sînt craiovean, respect Ştiinţa oriunde aş fi! Oricum, dacă se va hotărî să joc, o voi face. Sînt profesionist şi joc oriunde îmi cere clubul cu care sînt sub contract.

- Şefii din Ştefan cel Mare afirmă, neoficial, că au rezolvat transferul definitiv al tău şi al lui Bărboianu, din vară rămîneţi la Dinamo. Aşa e? Care mai e situaţia procesului vostru cu Mititelu?
- Noi ne-am concentrat doar pe fotbal, nu ştiu alte detalii. Nu ştiu dacă vor mai fi procese. Sîntem la Dinamo, ne simţim bine, sîntem cu mintea doar la antrenamente şi la meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
orlando.casian
orlando.casian  •  09 Mai 2011, 20:24

Mă uit chiar acum, la meci, şi se pare că, Dinamo, joacă destul de lejer şi nu cred că, poate scăpa victoria..... Mai bine, s-aşteptâm să fie echipele la vestiare, că, nu se ştie, până la final....

policefun
policefun  •  09 Mai 2011, 10:57
Postat de daniellucian pe 08 Mai 2011, 15:10

butoiestiul te uraste gamane.mai bine te justificai fata de noi si apoi plecai ,...si poate 90% te intelegeam dar asa....FORTA STIINTA!!!!!!!!!!! VA BATEM PENTRU CA CEI RAMASI LA STIINTA AU ORGOLIU DE OLTEAN ......2-0

Si daca incepe sa se vada B-ul sila butoiesti? Gaman si Barboianu sunt talente si nu se pot altera in trocul lui mititelu asta trebuie sa intelegeti la voi in oltenia. cand Balaci marea voastra vedeta a trecut prin suferinta oltenia la uitat si la dat la o parte si Dinamo la reinventat, de ce sa se distruga si copii astia la fel? Apreciati pentru ce au facut bun la stiinta, lasatii sa joace unde si-au ales, invingeti Dinamo daca puteti si fara ei si apoi uitati de ei. Razbunarea este....

daniellucian
daniellucian  •  08 Mai 2011, 15:10

butoiestiul te uraste gamane.mai bine te justificai fata de noi si apoi plecai ,...si poate 90% te intelegeam dar asa....FORTA STIINTA!!!!!!!!!!! VA BATEM PENTRU CA CEI RAMASI LA STIINTA AU ORGOLIU DE OLTEAN ......2-0

Vezi toate comentariile (24)
Comentează