FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, JOI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gardoş atacă la baionetă înaintea derby-urilor: "CFR nu merită titlul"

Gardoş are şanse mari să prindă mîine un tricou de titular
Gardoş are şanse mari să prindă mîine un tricou de titular

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 20:43

Fundaşul central spune că Steaua nu va mai pierde titlul în penultima etapă, în faţa "cîinilor", ca în 2008, şi susţine că oricare dintre primele 5 merită titlul, mai puţin CFR.

Steaua se pregăteşte de Derby de România, însă nu uită nici de CFR Cluj, echipa care e favorită în acest moment la cîştigarea campionatului. Florin Gardoş a vorbit ieri înainte de partida cu Dinamo şi a ţinut să-i înţepe pe jucătorii lui Ioan Andone.

"Normal că ne facem şi noi calcule. Probabil că pornim în acest moment cu şansa a treia, însă ştiu ceva la fel de sigur: CFR nu merită titlul! Sub nici o formă! Sînt extrem de categoric pentru că am văzut şi meciurile lor, şi celelalte meciuri. Mai degrabă Vasluiul, chiar şi Rapid a jucat mai bine pînă în ultimele jocuri", a declarat Gardoş.

Stoperul adus de la Chiajna în vara lui 2010 s-a referit şi la un episod negru din trecutul recent al roş-albaştrilor. "Ştiu că Steaua a pierdut titlul acum 4 ani chiar în faţa lui Dinamo, însă acum nu se va mai repeta povestea din 2008, o să vedeţi", a adăugat Gardoş.

"Aud că se tot vorbeşte în fiecare etapă că meciul acela e derby, că celălalt e derby. Terminaţi cu astea, să fim serioşi, unicul derby din fotbalul românesc e Steaua - Dinamo!" (Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua)

"Va cîştiga echipa mai concentrată. Dacă ne vom impune noi, atunci păstrăm şanse să jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă, cu CFR" (Florin Gardoş, fundaş Steaua)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
flacara.visinie
flacara.visinie  •  17 Mai 2012, 13:27

Gardos, ce mai face Bacila (ala la care i-ai rupt piciorul)?

mama.is.here
mama.is.here  •  16 Mai 2012, 15:05

lasa ca aveti voi fata de campioni...trompetelor steliste!

cj1960i
cj1960i  •  16 Mai 2012, 05:47

sper ca marele lustruitor a bancii de rezerve(flo. ga)sa aiba parte in ultima etapa de un joc cu juniorii cfr-ului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează