FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gata, pleacă Torje! Mijlocaşul are oferte de la Wolfsburg, Lokomotiv Moscova şi Cesena

Torje a venit la Dinamo în iarna lui 2008 pentru 2 milioane de euro
Torje a venit la Dinamo în iarna lui 2008 pentru 2 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 23 iunie 2011 20:35

Dinamo a primit mai multe oferte concrete pentru Gabi, mijlocaşul urmînd să-i părăsească pe "cîini" săptămîna viitoare.

În sfîrşit, au început să vină propunerile de transfer mult aşteptate de conducere pentru Gabriel Torje! Roş-albii negociază în paralel cu mai multe cluburi, printre care şi vechile pretendente Wolfsburg şi Lokomotiv Moscova, care corespondează cu "cîinii" prin e-mail, şi încearcă să scoată cel mai bun preţ. Un lucru este cert însă, mijlocaşul de 21 de ani o va părăsi pe Dinamo, el fiind anunţat deja de conducere de acest lucru.

Va pleca în cantonamentul din Austria cu echipa, iar săptămîna viitoare, cînd se va decide exact destinaţia sa, va pleca de urgenţă cu un charter. Cea mai consistentă ofertă vine din Rusia, de aproximativ 4 milioane de euro, şi ar fi foarte avantajoasă şi pentru jucător, care ar încasa 600.000 de euro pe sezon. Ioan Becali a plecat şi el în Italia pentru a discuta cu Cesena atît pentru Torje, cît şi pentru Alexe. Italienii trebuie să-şi revizuiască vechea propunere, de 600.000 de euro pentru un împrumut pe un sezon, dacă vor să mai aibă vreo şansă în obţinerea semnăturii internaţionalului dinamovist.

"Gabi va pleca sută la sută de la Dinamo, dar nu este nimic concret momentan şi nici nu se ştie destinaţia lui. E important că băiatul este în atenţia cîtorva cluburi" (Cristea Opria, agent Torje)

116.000 de dolari este contractul anual al lui Gabi Torje la Dinamo

5,4 milioane de euro este suma cea mai mare luată de "cîini" pentru un fotbalist: Ştefan Radu la Lazio

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
stefanmessi
stefanmessi  •  24 Iunie 2011, 11:41

Torje , mult noroc in viata .In acesti cativa ani care i-ai petrecut la Dinamo , ai ajutat aceasta echipa de parca ar fi fost casa ta.Ai ajuns cel mai apreciat om de la Dinamo si de asemenea si cel mai apreciat de catre mine ... Imi pare rau ca pleci , situatia de la Dinamo este dezastruoasa , si imi pare rau , dar ii dau incredere noului antrenor :) Mult succes unde vei pleca si poate intr-o buna zi te voi vedea pe Camp Nou jucand imrpreuna cu Messi , pentru ca tu chiar meriti . Bafta :)

redbuldog
redbuldog  •  24 Iunie 2011, 11:27

E bine pentru el..ca pleaca! Sa pus prea mare presiune,ca sa nu mai vorbim si de frustare pe undeva..! Sunt convins ca va reprezenta cu cinste si onoare fotbalul romanesc..Bravo Torjihnio, multumim pentru evolutia ta care ne-a salvat de multe ori de la rezultate dezastruoase.Tu meriti mult mai mult,decat iti poate oferii aceasta tara,acum Bafta si succes,Doamne ajuta..!

flafy
flafy  •  24 Iunie 2011, 09:39

daca pleaca(totusi sper ca n-o va face chiar daca conducerea nu vrea dacat bani si nu performanta)avem un inlocuitor destul de bun pe postul lui si anume Paun insa sper totusi as nu plece!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează